Skip to content

Traffic Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStaff

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Traffic Manager bij Triple neem je de volledige ownership over de planning en forecasting op je. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende (nieuwe) projecten die bij Triple binnen komen je zorgt ervoor dat ze binnen de juiste (projecten-) teams landen.

Een uitdagende functie? Dat is het zeker!


Laten we beginnen bij het begin. Je eerste uitdaging zal zijn om structuur aan te brengen in de planning van de developers, testers en designers binnen Triple. In feite ben je de schakel tussen de projectmanagers, de competentieleads en de operations manager. Elke projectmanager is onderdeel van een multidisciplinair team en is verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Hij / zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de projecten en houdt daarbij de beschikbaarheid van de collega’s in de gaten. Je zult veel in gesprek zijn met de competentieleads en projectmanagers om te onderzoeken wanneer er ruimte ontstaat binnen een team om nieuwe projecten te starten. Daarnaast achterhaal je of lopende projecten aflopen of mogelijk verlengd worden. Op deze manier zorg je ervoor dat er een kloppende voorspelling in de planning staat.

Door de planning op deze manier vast te leggen, zorg je ervoor dat de forecasting op langere termijn klopt. Dit zul je samen met onze Operations Manager doen. Met deze informatie zul je vervolgens in gesprek gaan met de accountmanagers over ruimte voor mogelijke nieuwe projecten die gestart of geworven kunnen worden. Daarnaast kun je met deze informatie in gesprek gaan met Recruitment om ervoor te zorgen dat vacatures of freelance-aanvragen tijdig worden uitgezet.


Tevens bouw jij het kennis op over onze medewerkers en weet jij op den duur de juiste persoon op het juiste project te plaatsen op basis van skills & interesses van de medewerkers of vanuit tactisch oogpunt voor Triple.

What's next?

Op termijn ga je Triple steeds beter leren kennen als organisatie. Je zult daarom steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Een van de taken die we op termijn voor ogen hebben is de onboarding van nieuwe projecten. Op het moment dat er een nieuw project binnen komt, ben jij verantwoordelijk voor het coördineren, organiseren en uitzetten van nieuwe projecten bij de juiste teams.


Wie zoeken wij?

Uiteraard ben je een held in het maken van plannen en het uitvoeren van organisatorische taken. We verwachten niet dat je over planningen droomt, maar het het is natuurlijk wel handig dat je hier sterk in bent 😉.  Je komt te werken in een technische (IT) omgeving. De ene na de andere technische term zal om je oren vliegen. Idealiter heb je daarom al kennis en ervaring in onze sector. Kom je uit een andere sector? Dan leren we je gaandeweg wel wat React, Contentful of Mezzio is. 


Je denkt niet in problemen, maar je ziet juist oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast ben je als persoon communicatief sterk en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Door in gesprek te gaan met de projectmanagers, maken jullie gezamenlijk de beste keuzes. Je bent niet bang om jouw mening te geven en je staat daarnaast open voor de meningen van jouw collega's. 

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk en denkniveau;
  • Werkervaring als traffic manager/projectmanager (of soortgelijk) in een IT-omgeving is een pre;
  • Ervaring met plannen en organiseren;
  • Een ondernemende mindset;
  • Kennis van softwareontwikkeling is mooi meegenomen;
  • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.