Project Management Assistent

Solliciteer nu

Project Management Assistent

Full-time · Triple - Alkmaar

WAT GA JE DOEN?

Als onze nieuwe assistent projectmanager ben je absoluut geen veredelde koffiebrenger maar een volwaardig lid van ons projectenteam. Je hebt een belangrijke rol met een grote verantwoordelijkheid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de facturatie van projecten en het afhandelen van de maandelijkse posten.

Regelmatig zal je bij de stand-ups zijn om de voortgang van de projecten te controleren en laat je het team weten wat jij vandaag op de planning hebt staan. Verder maak jij je hard voor het bewaken van de budgetten en rapporteer je dit terug naar de klant. Het voorbereiden en opstellen van de rapportages doe je met twee vingers in je neus. Je zal bij ons beginnen met het coördineren van kleine projecten, waarbij je kunt groeien naar een volwaardig projectmanager van grote projecten voor A-merken.

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Bij Triple geven wij jou graag de ruimte en verantwoordelijkheid om concrete, nieuwe oplossingen te vinden. Als persoon durf je daarom buiten kaders te denken en heb je een goed analytisch vermogen om beslissingen te nemen voor jouw verschillende projecten. Communicatief sta je stevig in je schoenen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen alle verschillende partijen. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Je regisseert zelfstandig meerdere projecten tegelijk, toont een hands-on mentaliteit en ondersteunt projecten waar nodig bijvoorbeeld als het gaat om testen.

Het team werkt prettig met elkaar samen: plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen gamen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Affiniteit met web en app development.

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Hessel

Teamlead Project Managers

Roy

Lead TechOps

Kees

Operations Manager

Rudolf

Project Manager

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Uitstekende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen 

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Project Manager? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.