Project Management Assistent(e)

Solliciteer nu

Project Management Assistent(e)

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Als onze nieuwe assistent projectmanager ben je absoluut geen veredelde koffiebrenger maar een volwaardig lid van ons projectenteam. Je hebt een belangrijke rol met een grote verantwoordelijkheid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de facturatie van projecten en het afhandelen van de maandelijkse posten.

Regelmatig zal je bij de stand-ups zijn om de voortgang van de projecten te controleren en laat je het team weten wat jij vandaag op de planning hebt staan. Verder maak jij je hard voor het bewaken van de budgetten en rapporteer je dit terug naar de klant. Het voorbereiden en opstellen van de rapportages doe je met twee vingers in je neus. Je zal bij ons beginnen met het coördineren van kleine projecten, waarbij je kunt groeien naar een volwaardig projectmanager van grote projecten voor A-merken.

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Van nature heb je een goed gevoel bij cijfertjes en valt het je direct op als er iets niet klopt. De administratie van de projecten is een belangrijke taak en daarom ga je heel nauwkeurig te werk. Je bent nieuwsgierig naar het vak van projectmanagement en heb je de ambitie om uiteindelijk door te groeien naar de rol van Project Manager. Je hebt een positieve instelling en beseft goed dat hard werken onderdeel is van het bereiken van jouw doelen. Je communiceert makkelijk en kan snel schakelen tussen jouw interne collega’s en de externe klanten. 

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Digitaal DNA wordt zeer gewaardeerd. 

Roy

Teamlead TechOps

Kees

Operations Manager TechOps

Jaimy

Project Manager

Sandrine

Project Management Asisstente

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡  Internetvergoeding (ja echt)

📅  Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️  25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze Project Management Assistent(e) ? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.