Project Manager

Solliciteer nu

Project Manager

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Bij Triple zal je als Project Manager bij het operations team meerdere technische projecten (tegelijkertijd) uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat ons DevOps teams zich kunnen focussen op de (managed-) hosting voor onze klanten. Dit doe je door de behoefte van de klant goed te inventariseren en door te vragen om de juiste oplossing te kunnen implementeren. In jouw rol ben je het aanspreekpunt voor het operations team. Je schakelt tussen het interne team (jouw collega’s) en de externe klant.

Binnen het operations team is het belangrijk dat je affiniteit hebt met hosting. Je snapt wat een load balancer doet, wat een WAF inhoudt en je hebt een globaal inzicht in Amazon Web Services en Azure. Om ieder project te laten slagen, bewaak jij het budget en het halen van deadlines. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent om de verwachtingen van klanten te managen en je durft kritisch de klant te challengen op hun wensen/behoeften. Gedurende het project organiseer, faciliteer en begeleid je de (scrum-) meetings. Je houdt de status van de projecten nauwkeurig bij en onderhoudt daarnaast de administratie van jouw projecten. Het project is afgerond, iedereen is dik tevreden en dat wordt kort gevierd! Door naar het volgende project. 

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Bij Triple geven wij jou graag de ruimte en verantwoordelijkheid om concrete, nieuwe oplossingen te vinden. Als persoon durf je daarom buiten kaders te denken en heb je een goed analytisch vermogen om beslissingen te nemen voor jouw verschillende projecten. Communicatief sta je stevig in je schoenen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen alle verschillende partijen. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Je regisseert zelfstandig meerdere projecten tegelijk, toont een hands-on mentaliteit en ondersteunt projecten waar nodig bijvoorbeeld als het gaat om testen.

Het operations team werkt prettig met elkaar samen: plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen gamen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring als projectmanager/scrummaster met budgetverantwoordelijkheid;
  • Ervaring met het managen van projecten die bestaan uit een intern team, voor een externe klant;
  • Affiniteit met (managed) hosting;
  • Pré: In het bezit van een certificaat van projectmanagement methodieken, of staat open om dit op korte termijn te halen;
  • Kennis van AWS/Azure is mooi meegenomen.

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Hessel

Teamlead Project Managers

Roy

Teamlead Public Cloud

Sascha

DevOps Engineer

Danny

DevOps Engineer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Uitstekende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen 

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Project Manager? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.