Stage Redactie Esports Club

Solliciteer nu

Redactie Stagiair

Internship · Esports Club

WAT GA JE DOEN? 

Wij zijn op zoek naar een redactie stagiair(e) die vanaf februari 2021 fulltime aan de slag wil bij Esports Club in ons team in Alkmaar. Wekelijks worden er veel online en offline toernooien georganiseerd en teams/spelers zetten met regelmaat prachtige prestaties neer op (inter)nationaal niveau. Wij vinden dat meer aandacht verdient.

Je zult als volwaardig redactielid mee gaan draaien binnen het team. Je bedenkt, plant en maakt dagelijks Nederlands geschreven esports content en samen met ons werk je aan het verbeteren van de content. Je leert een netwerk op te bouwen en je staat in veel contact met de mensen uit de industrie, hoe gaaf is dat?

Vanuit je interesse kan je daarnaast andere taken gaan oppakken gedurende jouw stage. Je kunt bijvoorbeeld de Social Media oppakken of de externe nieuwsbrief. We bieden je in overleg extra ruimte om aandacht te besteden aan jouw favoriete game en uiteraard aan jouw stageverslag. Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus bieden wij de mogelijkheid aan om (voor een deel) vanuit huis te werken.

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je volgt een relevante HBO-opleiding en bent op zoek naar een meewerkstage van minimaal 3 maanden;

  • Je bent een fanatiek gamer of liefhebber van gamen en bent bekend met de esports-industrie;

  • Jij bent up-to-date over alle (sociale) mediakanalen en word warm van content

  • Je produceert gemakkelijk nieuwe ideeën en beheerst de Nederlandse taal vloeiend, in woord en in schrift. 

MET WIE KUN JE GAAN WERKEN?

Ward

Founder Esports Club

Stephen

Redacteur Esports Club

WIE ZIJN WIJ?

Esports Club is het #1 Nederlandstalige nieuwsplatform voor esports dat maandelijks door 100.000 unieke bezoekers wordt bezocht. We brengen op dagelijkse basis met een enthousiaste groep freelancers en vrijwilligers nieuws over verschillende games in binnen- en buitenland, zoals League of Legends, CSGO, FIFA en Fortnite. Naast content voor onze eigen website maakt Esports Club ook dagelijks content voor onze partners, zoals AD en Red Bull.

WAT BIEDEN WIJ?

😎  Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je passie voor esports, droom je in content en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.