Senior Digital Designer

Solliciteer nu

Senior Digital Designer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Jij bent het startpunt van een nieuw avontuur voor onze klanten als Ajax, citizenM, Vodafone en Heineken. Van een design, website tot app, jij weet precies de juiste snaar te raken. Je leidt projecten van A tot Z leiden (pitches, klant contact, concept, UX, VD). Je bedenkt en ontwerpt digitale concepten, gegrond in een gedegen rationale.

Je leeft ervoor om mooie dingen te maken, en hebt een sterke visie op design en de digitale wereld. Je bent een digitale cowboy die niet bang is voor eigenwijze ideeën die de klant verassen en buiten de gebaden paden treden.

TAKEN

  • Samen met andere seniors het team coachen en beter maken.
  • De leiding nemen in creatieve en strategische workshops.
  • Samen met klanten bepalen welke producten ze nodig hebben, gebaseerd op hun wensen, maar ook jouw sterke visie op de digitale wereld en design.
  • De producten tot leven brengen samen met het team. 

WIE ZOEKEN WIJ?

We moesten de vacature een naam geven, maar we houden niet van hokjes. Als je een senior top-notch digital designer bent, die bij onze speelse cultuur past, laten we dan vooral kijken hoe je binnen Triple past! Ons team heeft geen 'silly' ego's, we zijn een team met een 'can-do' mentaliteit en daarom zoeken we mensen die dezelfde mindset hebben. 

We verwachten van jou dat je als senior designer een duidelijke visie en mening hebt over het digitale landschap. Je weet jouw visie en mening, door je ervaring, duidelijk over te brengen aan ons team. Met jouw ervaring en positieve mindset weet je ons design team naar een hoger niveau te tillen.

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

Minimaal 5 jaar werkervaring met

  • Klant interactive;
  • Product pitches maken en presenteren;
  • Digitaal design in Sketch en andere tools;
  • Visueel en grafisch design (app/web of andere vakgebieden). 

MET WIE GA JE ONDER ANDERE WERKEN?

Sebastiaan

Design Director

Jochem

UI/UX Designer

Anne

UI/UX Designer

Roben

UI/UX Designer

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van UX, UI, graphic en motion design, development en TechOps.

Inmiddels gooien we met zijn 160’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. Dat doen we onder andere voor Vodafone, RTL, citizenM, Max Verstappen en LINDA. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving|

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in pixels en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou!  Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.