Stage Communicatie

Solliciteer nu

Stage Marketing Communicatie

INTERNSHIP · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN? 

Als communicatie stagiair(e) ga je veel meer doen dan koffie zetten en makkelijke klusjes oplossen. Je draait binnen het team mee als een volwaardig medewerker en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedenken en uitvoeren van gave (recruitment-) marketing concepten. Zo zet je Triple op de kaart voor zowel potentiële collega’s als klanten. Je ademt het Triple DNA en je vindt het een uitdaging om dit op een originele manier te vertalen naar online- en offline mediakanalen.

Eén van jouw domeinen wordt social media, waarmee je door middel van slimme growth hacking trucjes beide doelgroepen weet te enthousiasmeren en te inspireren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het organiseren van interne & externe events én neem je de volledige interne communicatie op je. Dankzij jou zijn alle 160 collega’s altijd op de hoogte van wat er speelt. 

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Je droomt in gifjes, praat in tweets, Instagram heeft geen geheimen voor je en LinkedIn is je beste vriend. Omdat je in een klein team werkt, is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je bent assertief en creatief en weet dit te benutten voor het bedenken van concepten die je vervolgens uitvoert. 

Verder heb je digitaal DNA, begrijp je onze branche en ben je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van tech óf je bent bereid om je hier volledig in te verdiepen. 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je volgt (bij voorkeur) een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels en met goede writing skills heb je een dikke pré te pakken;
  • Ervaring met Adobe CS/Photoshop/Illustrator/InDesign of Sketch is een pré maar niet noodzakelijk. 

MET WIE GA JE ONDER ANDERE WERKEN?

Anna

Marketing Manager

Alon

Recruiter

Jeroen

Account Director

Anne

Designer

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van UX, UI, graphic en motion design, development en TechOps.

Inmiddels gooien we met zijn 160’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

WAT BIEDEN WIJ?

😎  Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in pixels en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.