Stage DevOps Engineer

Solliciteer nu

Stage DevOps Engineer

STAGE · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN? 

Als onze nieuwe (derde- of vierdejaars) DevOps stagiair kom je terecht bij de afdeling Technology Operations. Gedurende de stage krijg je bijvoorbeeld inzicht in de automatische deployment van software via Continious Integration/Continious Delivery (CI/CD), de mogelijkheden van container technologie en het gebruik van automatisch testen van releases. 

Daarnaast zul je gedurende jouw stage meer leren over de processen van informatiebeveiliging. Je zult meehelpen om de veiligheid te waarborgen en te verbeteren. Daarnaast kun je als afstudeer stagiair natuurlijk een eigen onderwerp inbrengen. Verras ons met nieuwe inzichten binnen de wereld van DevOps. 

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Er stroomt digitaal bloed door jouw aderen. Je hebt passie voor coderen, technologie en wilt veel leren gedurende jouw stageperiode. We houden van flexibele en leergierige collega’s en vragen dat ook zeker van jou! Je komt in een omgeving te werken waar je mee kunt denken en jouw mening/visie kunt geven op de nieuwe technieken en oplossingen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zelfstandig jouw werkzaamheden doen in een (project-)team. 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je volgt een IT-opleiding op minimaal MBO-niveau;

  • Je kunt goed in een (project-)team werken waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig taken uit te voeren;

  • Kennis van Linux is een dikke, vette pré;

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

MET WIE KUN JE GAAN WERKEN?

Roy

Public Cloud Teamlead

Elvis

Private Cloud Teamlead

Sascha

DevOps Engineer

Danny

DevOps Engineer

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

WAT BIEDEN WIJ?

😎  Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.