Stage HRM

Solliciteer nu

Stage HRM

Internship · Triple - Alkmaar

WAT GA JE DOEN? 

Als HR-stagiair kom je terecht in een klein, maar super gezellig team bestaande uit onze Recruiter (Alon), HR-medewerker (Marloes) en HR-Manager (Alex). Met zijn drieën zijn we verantwoordelijk voor het aannemen en verwelkomen van nieuwe collega's en zorgen we er daarnaast voor dat alle collega's het naar hun zin hebben en goed op hun plek zitten bij Triple. Daar kunnen we jouw hulp hard bij gebruiken!

Triple is een organisatie met 165 collega’s waar je zelf veel invulling kunt geven aan jouw stageperiode. Een van jouw kerntaken wordt het ondersteunen van Marloes op het gebied van de administratieve werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan:

- In- en uitdienst melden van medewerkers en externen;
- Verlengen van externe overeenkomsten;
- Realiseren en verwerken van vakantiedagen en hier maandelijkse checks op uitvoeren in de HR-systemen;
- Het monitoren en signaleren van aflopende contracten;
- Het opstellen van rapportages.

Je zult gaan helpen bij het proces van sollicitatie, pre-boarding en onboarding van nieuwe medewerkers. We vinden het leuk als je zelf ook met nieuwe ideeën komt om dit proces nog toffer te maken! 🚀

Daarnaast kun je aan de slag met verschillende projecten. Enkele voorbeelden waar je mee aan de slag zou kunnen gaan: Het opzetten van een interne Triple opleiding voor startende developers of een buddysteem introduceren voor nieuwe collega's.

Daarnaast zijn we gedurende het hele jaar bezig met leuke projecten om onze collega's te verrassen waar je zelf zoveel kunt doen als je maar wilt. Het afgelopen jaar kun je daarbij denken aan een zomerpakket, een digitale Triple quiz, online bingo, een herfstpakket, online bierproeverij, een sinterklaaspakket en de kerstpakketten drive through!

Mocht je zelf andere gave ideeën hebben, is daar zeker ruimte voor! 💎

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

We zijn allemaal nieuwsgierige, intelligente mensen en genieten van de diversiteit van het digitale landschap en van puzzeltjes oplossen. Dit doen we voor een brede groep opdrachtgevers. We verwachten daarom van jou dat je faciliterend ingesteld bent en bereid bent om ad-hoc klusjes op te pakken.

Je staat open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen en we juichen het van harte toe als je zelf met suggesties komt. Aangezien je verantwoordelijk bent voor een groot deel van de administratie, heb je een goed oog voor detail en werk je nauwkeurig. Als je zaken opvallend vindt, check je het liever twee keer dan dat je denkt 'het zal wel kloppen'.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je volgt een relevante HBO-studie richting HRM en je bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Beschikbaar per februari voor een periode van 5 maanden;
  • Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan bij een eerdere stage. 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied design, strategie, development, hosting en esports. 

Inmiddels gooien we met zijn 160’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

MET WIE GA JE ONDER ANDERE WERKEN?

Alex

HR-Manager

Marloes

HR-Medewerker

Alon

Talent Scout

Anna

Marketing Manager

WAT BIEDEN WIJ?

😎  Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je passie voor HR, droom je in creatieve oplossingen en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.