Stage Marktonderzoek

Solliciteer nu

STAGE MARKTONDERZOEK

Full-time · Nixon - Alkmaar

WIE ZIJN WIJ?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

WAT GA JE DOEN?

Nixon organiseert een jaarlijks online onderzoek bij de top 500 bedrijven op het gebied van Grip op het digitale landschap. Nixon ontwikkelt hiervoor een Maturity Model, met 5 niveaus. De niveaus lopen op, van ad-hoc reageren op incidenten naar ‘Repeatable’. Vervolgens een vastgelegd proces ‘defined’ om naar een Plan-Do-Check-Act niveau te gaan. Het ultieme doel is Optimized.

Het onderzoek wordt zo opgesteld dat altijd dezelfde vragen worden gesteld, om zo trends te kunnen ontdekken en zelfs te voorspellen. De resultaten van het onderzoek worden jaarlijks gedeeld met de klanten en potentiële klanten van Nixon. Doel is om over 3-5 jaar toonaangevend te zijn met het onderzoek. De uitkomsten van het eerste onderzoek worden gebruikt om te verwerken in een whitepaper. Dit whitepaper zal ook het Nixon Maturity model over Grip op het digitale landschap uitleggen.

De opdracht

 • Marktonderzoek verzorgen naar ontwikkelingen op het gebied van security en privacy software.
 • Onderzoeksdoelstellingen en vragen opstellen in samenwerking met de product owner
 • Online vragenlijst maken
 • Respondenten uitnodigen en respons monitoren
 • Antwoorden verwerken in een rapport
 • Meewerken aan het Maturity model en de whitepaperWIE ZOEKEN WIJ?

Er stroomt digitaal bloed door jouw aderen. Je hebt passie voor technologie en wilt veel leren gedurende jouw stageperiode. We houden van flexibele en leergierige collega’s en vragen dat ook zeker van jou! Je komt in een omgeving te werken waar je mee kunt denken en jouw mening/visie kunt geven op de nieuwe technieken en oplossingen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zelfstandig jouw werkzaamheden doen in een (project-)team. 

WAT BEZIT JE AL?


 • Je volgt een 

  commerciële opleiding op HBO niveau;
 • Je kunt goed in een (project-)team werken waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig taken uit te voeren;
 • Ervaring met marktonderzoek is een pré
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.