Stage Triple

Solliciteer nu

STAGE LOPEN BIJ TRIPLE

Internship · Triple - Alkmaar

MOOIE DINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij geloven in de kennis en kracht van de nieuwe generatie techies en creatives. Want jij als stagiair(e) leert niet alleen van ons, maar wij ook zeker van jou! Je staat aan het begin van je carrière en je bent nog op ontdekkingstocht naar je talenten en interesses. 

Bij Triple krijg je de kans jezelf te ontwikkelen tot een young professional! Op ons unieke hoofdkantoor in Alkmaar lopen het hele jaar door stagiairs rond met de meest uiteenlopende expertises.

Wij zoeken stagiairs voor de volgende richtingen
• Development (Android, iOS, C# .NET, PHP en Front-end web development)
• Design (UI/UX, Visual & Concept)
• DevOps (CI/CD, Azure, AWS & Google Cloud)
• Marketing Communicatie
• Sales & Business Development

WIJ ZIJN TRIPLE

Triple is een ambitieus, innovatief en snelgroeiend bedrijf dat zich snel weet te ontwikkelen in het digitale landschap. We zijn een full service digitaal bureau en helpen langdurige partners als VodafoneZiggo, Max Verstappen, Heineken, citizenM en LINDA te evolueren middels digitale oplossingen.

Om onze partners te ondersteunen hebben we een breed assortiment aan skills en expertises in huis die worden opgedeeld in de volgende afdelingen: design, mobile development, front-end development, back-end development, technical operations, artificial intelligence, innovatie en GenZ (esports & influencers). 

DE EERSTE STAPPEN IN JE CARRIÈRE

Als stagiair(e) bij Triple draai je mee in een ervaren team van ervaren collega’s met verschillende skills. We vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het werken binnen het bedrijf en daarom wordt je als stagiair(e) behandeld als een volwaardig medewerker. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden, draait met je team mee op (klant)projecten en leer je uiteraard veel nieuwe skills.

Bij Triple staat het je vrij om jezelf te ontwikkelen op de vlakken die jij interessant vindt. Innovaties komen bij ons uit de meest onverwachte hoeken. Als wij eenmaal enthousiast zijn over iets, dan gaan wij daar ook vol voor. Zo ontstonden bijvoorbeeld onze ventures Team Gullit, SpotOn en Esports Club. Wij ademen innovatie. Kom met een gaaf idee en wij bieden je de mogelijkheid hier verder aan te werken. Zo kreeg een oud-stagiair in 2017 de kans om de Max Verstappen helm te designen, wat heeft geleid tot de iconische leeuw die hedendaags op Max’ zijn helmen schittert.

DEZE COLLEGA'S LIEPEN EERST ALS STAGIAIR DOOR DE GANG

Remy

Android Developer

Maarten

Marketing Manager Team Gullit

Anna

Marketing Manager

Kelvin

DevOps Engineer

DE MEEST UNIEKE WERKOMGEVING IN NOORD-HOLLAND

De Triple HQ is gelegen in het gezellige Alkmaar. De ligging is deel van ons DNA en is terug te zien in onze ‘Niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Daarnaast worden wij niet chagrijnig van file naar het kantoor, want die is er eigenlijk nooit. Onze collega’s delen een passie voor technologie en hebben de intrinsieke motivatie om waardevolle, mooie producten te ontwikkelen.

Overal waar je kijkt zijn gadgets en objecten waar menig techie warm van wordt en in de pauze zie je collega’s samen een potje gamen of pingpongen. Deze playfullness is een verweven factor van onze cultuur. Daarnaast is vrijheid ook van belang voor ons. Vrijheid om je eigen werkmethodes bepalen, nieuwe technieken te ontdekken en je dromen na te jagen. Zo zijn immers de meeste van onze producten en bv’s begonnen.

EN DAN BIEDEN WE JE OOK NOG

😎 Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je een passie voor technologie, droom je in code of pixels of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

DE EERSTE DAG VAN EEN TRIPLE STAGIAIR(E)