Tester

Solliciteer nu

TESTER

Part-time · Nixon - Alkmaar

WIE ZIJN WIJ?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

WAT GA JE DOEN?

Als Tester bij Nixon kom je in een compact scrum team te werken. Je bent verantwoordelijk voor het testen van de software die gebouwd wordt. We verwachten hierbij dat je zowel de huidige applicatie test en daarnaast draai je actief mee in het scrumteam. In tweewekelijke sprints werken we aan nieuwe features, die uiteraard getest moeten worden voordat deze naar productie gaan. De Lead Developer is in ons team ook de scrum master. 

Je zult test scripts schrijven en daarnaast voer je met name functionele tests uit. Uiteraard schrijf je bug reports en rapporteer je deze terug naar jouw collega-developers. Je denkt actief mee in het optimaliseren van het (scrum-) proces en bij het vullen van bijvoorbeeld de Back-Log. Je reviewt de requirements van de applicatie en springt bij waar nodig.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je bent analytisch sterk en gaat graag nauwkeurig te werk. We verwachten een zelfstandige werkhouding, waarbij je zelf goed jouw werk kunt inplannen. We zijn werkzaam in een start-up omgeving. Met een flexibele mindset, waarbij je helpt waar nodig, excelleer je bij Nixon. 

We hebben veel vertrouwen in ons team. Je zult daarom regelmatig direct sparren met de klant. We verwachten daarom dat je communicatief erg sterk bent, zowel naar collega's als de externe klant. Nixon is een complexe applicatie. Je hebt daarom affiniteit met privacy, security, cookies en SSL-certificaten. 

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan (bijvoorbeeld HBO BIM);

  • Minimaal een jaar werkervaring opgedaan als Software Tester;
  • Kennis en ervaring met de scrum-methodiek;
  • Het vermogen om snel test tools, security scanners en browser plug-ins te leren;
  • Ervaring met het werken in een start-up is mooi meegenomen;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.  

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Tester? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.