Benefits - Werken bij Triple: de perks van het werken bij Triple
Overslaan naar content

BENEFITS

De voordelen van werken bij Triple op een rijtje

Triple een Great Place Place to Work®

Werken bij Triple betekent veel meer dan een inspirerende werkomgeving, leuke collega's en toffe klant- en innovatieprojecten.

Triple is opgericht door 4 gamende vrienden en dat zie je nog steeds terug in onze cultuur: samen leuke dingen doen, veel gamen in de 'vrije momenten' en een voorliefde voor gadgets. Wij houden er ook van om op een speelse manier nieuwe dingen te ontdekken. Zo experimenteren we graag met nieuwe technieken, methodes, programma’s en tools. Dit maakt Triple volgens onze collega's een Great Place to Work®.

Maar dat is nog lang niet alles: op deze pagina hebben we onze favoriete Triple benefits voor je op een rijtje gezet.

Persoonlijke ontwikkeling

Heel veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen, certificeringen en begeleiding door onze eigen coaches.

Ontbijt en Lunch

Werk je op kantoor? Dan zorgen wij voor een lekker ontbijt en een goede lunch, met liefde gemaakt door onze in-house kok Nina.

Agenda vol Events

Elke week staat er wel wat leuks op de agenda, van sporttoernooi of LAN-party tot borrel of bordspelavond. Niet verplicht, kies zelf uit waar je zin in hebt.

Hybride werken

Buiten je wekelijkse twee vaste teamdagen kun je gewoon werken waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis, op kantoor of ergens anders is.

Pensioenplan

We zorgen er natuurlijk ook voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over later, met een pensioenbijdrage bovenop je salaris.

Filmpje kijken in de bios

Wij zijn dol op filmavonden, en daarom hebben we een thuisbioscoop laten bouwen in ons kantoor. Perfect voor een StarWars-marathon!

Sporten om de hoek

Als je niet alleen op kantoor graag hard werkt, maar ook in de sportschool, kun je gebruik maken van ons abonnement bij de sportschool om de hoek.

Fietsplan

In Nederland is je fiets je beste vriend. Lease daarom tegen een aantrekkelijk tarief jouw ultieme bakfiets, e-bike, mountainbike of stadsfiets.

Jouw droomhuis

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio? Onze HR-afdeling en de makelaar met wie we samenwerken denken graag met je mee over de mogelijkheden van een huur- of koopwoning.

Conferenties

De beste manier om op de hoogte te blijven, nieuwe dingen te leren of jezelf te inspireren zijn conferenties. Van WWDC, Google I/O en WebSummit tot SXSW, wij zijn erbij.

Hobby- en Innovatieavonden

Werk tijdens de wekelijkse Tropical Tuesday in de avonduurtjes aan de hobbyprojecten waar je thuis gewoon niet aan toe komt. Het is veel leuker om dat met z’n allen te doen!

Gamen in het DNA

Triple is opgericht door 4 gamende vrienden en dat zit nog steeds diep in ons DNA: speel FIFA in de pauze, even SuperSmash-en na je meeting of verbreek het sim-racing record.

Mentale gezondheid

We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit, daarom zijn wij aangesloten bij het 'Open Up' platform. Je hebt daarmee direct toegang tot aangesloten psychologen.

Telefoon en laptop

Uiteraard heb je als techie een goede telefoon en laptop nodig. Die krijg je van ons, en je mag ze ook gewoon privé gebruiken.

Vakantiedagen

Heb je al een mooi tripje op het oog? Op basis van een fulltime dienstverband, bouw je bij ons elk jaar 25 vakantiedagen op. Op naar de zon (of de sneeuw)!

Vergoedingen

We zorgen dat je zo min mogelijk onkosten maakt: je krijgt een vergoeding voor thuiswerken, internet, reiskosten en telefoon.

Klaar om te solliciteren?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.