Development - Werken bij Triple: Frontend, Backend, Mobile en SmartTV Developers
Overslaan naar content

ONZE EXPERTISE

Development

8 core teams

Als developer bij Triple kun je alle kanten op. Android, iOS, Web/frontend, C#/.Net, Smart TV, Node.js en zelfs QA Engineering zijn onze 8 core teams. Daarnaast werken we ook met technieken als Kotlin, Go en Flutter. Binnen de teams programmeren, testen, automatiseren, debuggen en scrummen en we erop los. Werk je liever langer aan een project of switch je liever tussen kortere projecten? Daar houden we altijd rekening mee.

Tijdens de teamweekly’s vertellen we elkaar over onderzoekjes en vakgerelateerde onderwerpen die we interessant vinden. Op deze manier inspireren we elkaar, zijn we op de hoogte van ontwikkelingen en experimenteren we druk met nieuwe technieken. Ook als jij een nieuwe techniek wil leren, wordt daar - in goed overleg- ruimte voor gemaakt. Hierdoor kunnen we werken met de nieuwste technieken, zoals Jetpack Compose en SwiftUI.

Altijd een stapje verder

Als je Triple een beetje kent, weet je dat wij web-, mobile-, backend, smart-tv-applicaties ontwikkelen die door en door getest worden. We zijn met veel dingen de eerste en de lat ligt hoog. Alles voor een uitstekende gebruikerservaring en een snelle, stabiele performance. 

Om onze partners voorop te laten lopen, zitten wij met ons hoofd in de toekomst. Zij moeten de concurrentie voorblijven dus komen wij met de nieuwste technologieën. Die inspiratie werkt door in het contact met onze partners. We luisteren aandachtig naar de ideeën van onze developers en denken proactief mee over het verbeteren van de functionaliteiten.

Groeien als individuBij Triple hechten we ontzettend veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo houden we elke acht weken evolutiegesprekken, die nét even anders zijn dan evaluatiegesprekken. Hierin blikken we terug naar wat je gedaan hebt en kijken we naar verbeterpunten. Daarnaast bezoeken veel van onze developers nationale en internationale conferenties, zoals WWDC, Droidcon en Google I/O om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom development.

Wil je als developer meer technieken of talen leren of wil je je ontwikkelen richting tech lead? Dan kijken we samen met jou naar doorgroeimogelijkheden en cursussen die jou hierin ondersteunen.

Open Development vacatures

Android Developer
Hybride
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
React Native Developer
Hybride
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland

Staat jouw vacature er niet tussen?

Als je nu nog geen geschikte vacature ziet, meld je dan aan voor de Job Alert. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de kansen binnen Triple. Als er een vacature vrijkomt, weet je het meteen en solliciteer jij als eerste.

Frontend

iOS

Wij zijn een team van ruim 10 personen die enthousiast worden van nieuwe technieken. Allemaal pro’s op het gebied van Swift, UIKit/ Swift UI en Clean Architecture en we maken gebruik van de nieuwste technieken, zoals Combine en async await. Xcode (duh), SourceTree (git), Postman en Charles (Proxy) zijn onze meest gebruikte tools. Naast de weekly’s halen wij inspiratie uit de maandelijkse Cocoaheads meetup en elk jaar volgen we WWDC op de voet. Hoeft niet, wél gezellig.

Android

Loop je op vrijdagmiddag bij ons binnen, zie je bijna 20 collega’s met elkaar een biertje drinken. Dan hebben we het over de nieuwste ontwikkelingen en technieken en bespreken we conferenties als Google I/O, Droidcon Londen/Berlijn of APPDEVCON. Want iedere developer mag één of meer conferenties per jaar bezoeken.

We zijn handig met Kotlin, Java en clean MVVM. Onze favoriete tools? Android Studio, Git, Figma en Jetpack Compose. We scrummen in verschillende teams en reviewen elkaars werk. Elke weekly leren we van elkaar.

Web

Ons team bestaat uit 15+ gezellige developers met droge humor. We zijn handig met React, Svelte, CI/CD in Azure Devops, JavaScript en CSS. 

In elk multidisciplinair team werken meerdere webdevelopers aan eenzelfde project. Elke gefixte bug of feature gaat langs 2 teamgenoten voor een check op functionaliteit en duidelijkheid.

In de weekly komen trends en technische ontdekkingen en uitdagingen voorbij. Ook bespreken we onze weekendactiviteiten en houden we een wedstrijd om de meest originele presentatie slide.

Smart TV

Met sterke debugging skills maken we apps werkend op alle soorten Smart TV's. Onze sterke communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid komen hierbij goed van pas.

Applicatieontwikkeling doen we met Svelte, Typescript en CSS. We debuggen en installeren met WebOS IDE en Tizen Studio. Cypress, Jest en Suitest zijn onze test-tools en met JIRA, Confluence en Azure beheren we onze projecten en workflow.

We geven elkaar Tech Talks met workshops en hebben een actief Slack-kanaal met nieuwtjes in het vakgebied. Natuurlijk horen hier ook leuke teamuitjes bij!

Backend & QA Engineering

Node.js

We zijn een jong, energiek team dat nog relatief nieuw is binnen Triple. Ieder teamlid heeft een diverse achtergrond, van Machine Learning, tot Web en PHP. Er wordt voornamelijk in het Engels gecommuniceerd, en tijdens weekly's in memes ;) Typescript is essentieel voor ons en we gebruiken vooral Visual Studio code, npm en jest voor unit tests. Express en koa zijn onze favoriete HTTP-frameworks.

Of het nu serverless is of op een server, wij kunnen het beheren, on-premise, Azure of AWS. Onze focus ligt vooral op het schrijven van backend/API applicaties die een website of app ondersteunen bij het ophalen van data.C# .Net

Samen met onze acht teamleden ontwikkelen en bouwen we met C#, Umbraco en Contentful, back-ends end totale cloud-architecturen die we uitrollen met DevOps pipelines.

We pakken hierbij graag de nieuwste spullen van de plank. Onze meestgebruikte tools zijn Visual Studio, JetBrains Rider, Visual Studio Code, Git (in alle smaken), Azure, Azure DevOps, Postman en Docker.

We gaan graag naar Microsoft Build en elke week geven we elkaar een korte presentatie over iets wat ons is opgevallen in de industrie of waar we meer over willen weten.

QA Engineering

Jong, autonoom en volop in ontwikkeling. Dat kenmerkt ons als 10-koppig testteam. 

Wij zijn altijd bezig met Mobile Testing, Web Testing, Test Automation en Performance Testing. Tools als Azure DevOps, WebdriverIO, Postman en Browserstack helpen ons erbij. 

Gemiddeld werken we aan één tot drie testprojecten per persoon. In de overige uurtjes leren we nieuwe dingen over testing en automatisering. Onze weekly’s en maandelijkse Q&A dag op kantoor zijn daardoor echte kennissessies.

KennisdelenAlle expertises binnen Development werken samen in verschillende multidisciplinaire teams. Ze vullen elkaar aan, delen en vermenigvuldigen hun kennis en komen zo tot winnende totaaloplossingen voor onze partners. Team Awesome Unicorns bijvoorbeeld. Hier zitten met een projectmanager/scrummaster, verschillende designers, frontend developers, iOS/Android developers, backend developers en één of meerdere testers bij elkaar. 

De kracht van deze teamopbouw is het overbrengen van zowel enthousiasme als kennis. Zo komen er altijd interessante inzichten naar voren die nuttig kunnen zijn voor verschillende programmeertalen.

Projecten

Onze teams werken voor verschillende, gave partners, zoals projecten voor als VodafoneZiggo, LINDA., citizenM en NLZIET. Wil je weten wat we allemaal deze A-merken doen? Lees dan verder in de cases.

Verhalen van Tripelaars

Raav’s dubbele rol als .Net en AI Developer

Collega's in de spotlight

Sanjay combineert QA Engineering met zijn DJ carrière

Collega's in de spotlight

Hoe Triple helpt om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen

Claudia Tak

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.