Skip to content

ONZE EXPERTISE

Project management

Altijd on track

Met al die projecten binnen Triple is overzicht en structuur wel een dingetje. Daarom hebben alle projectteams een projectmanager en de meeste daarnaast ook een projectmanagement-assistent. We zijn de schakel tussen onze partners en alle teamleden.

Het monitoren van de voortgang, planning, het budget en de werkdruk is nodig om op tijd bij te sturen en onze partners te informeren. Dat contact is laagdrempelig, informeel en altijd eerlijk. Zodat er geen verrassingen zijn en we samen succesvol over de finish komen. Zelfs als het anders loopt dan gepland.

Gelijkgestemde structuur junkies

Het leuke van dit team is dat we enorm gelijkgestemd zijn (plannen en structureren vinden we allemaal heerlijk) en tegelijkertijd hebben we ieder een heel eigen stijl van werken en communiceren. Als projectmanager ben je onderdeel van zowel het projectteam als het projectmanagementteam. De sfeer in het projectmanagementteam is luchtig en informeel. Omdat we met dezelfde uitdagingen en frustraties te maken hebben, sparren we veel met elkaar. We weten als geen ander: goede communicatie is belangrijk als je elkaar wilt helpen. Daarom spreken wij altijd alles uit en delen we veel kennis en ervaring met elkaar.

Projecten

Onze teams werken voor verschillende, gave partners, zoals projecten voor als VodafoneZiggo, LINDA, citizenM en NLZIET. Wil je weten wat we allemaal deze A-merken doen? Lees dan verder in de cases.

Open Project management vacatures

Senior Project Manager (Digital)Alkmaar, Noord-Holland, Nederland

Staat jouw vacature er niet tussen?

Als je nu nog geen geschikte vacature ziet, meld je dan aan voor de Job Alert. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de kansen binnen Triple. Als er een vacature vrijkomt, weet je het meteen en solliciteer jij als eerste.

Een dag als Project Manager

“Ik start de dag altijd met een stand-up samen met het projectteam. Ik wil weten waar de teamleden tegenaan lopen en waar mijn hulp nodig is. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het welzijn en de voortgang van het team. Dat betekent dat ik continu bezig ben om alles binnen een project te monitoren, zoals de werkdruk en of de taken voor iedereen worden begrepen zoals ze bedoeld zijn. Ik maak ook budgetupdates en hou in de gaten of het project nog volgens planning verloopt. Daarna bespreek ik met de partners wat hun wensen voor een nieuwe functionaliteit of een nieuw platform zijn. Samen kijken we wat er mogelijk is. De rest van de dag gebruik ik voor een Sprint Review van een ander project en houd ik een Retrospective met de teamleden om te peilen hoe de afgelopen sprint is verlopen. Als projectmanager ben je de cheerleader van het team en iemand om op terug te vallen. Je staat dan ook niet boven, maar middenin je team.” - Jocelyne

In spotlight: Project Manager Lisa

Lisa beschrijft zichzelf als impulsief en avontuurlijk, en ze gedijt het allerberste onder druk. Hoe strakker de deadline, hoe spannender en leuker het project voor haar wordt. Bij Triple stort Lisa zich dan ook vol enthousiasme op kleine projecten met vaak korte doorlooptijden, waar ze volledig haar ei in kwijt kan.

Lisa Project Manager

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.