Skip to content

STAGE

DE EERSTE STAP IN JE CARRIÈRE

WELKOM BIJ TRIPLE

Deze pagina is voor jou, engineer, developer of designer in opleiding, data en AI-student of sales, HR- of marketingstudent. Welkom bij Triple, het stagebedrijf van je dromen. Als de drijvende kracht achter digitale vooruitgang werken we met zo’n 300 collega’s in een informele sfeer aan projecten en innovaties voor vette merken en grote namen. VodafoneZiggo, NLZIET en LINDA ken je wel, toch?

Ons unieke en gezellige kantoor ligt in Alkmaar. Je ziet onze liefde voor tech, spelen met techniek en innovatie er overal terug. We hebben games, gadgets en nu ook een VR-kantoor in de MetaVerse. Want tussen dat soort dingen voelen we ons lekker. En dat is de beste state of mind om samen digitale producten te maken, waarvan onze partners zelf nog niet weten dat ze het nodig hebben.

STAGELOPEN BIJ TRIPLE IS:

Unieke werkomgeving

Stagevergoeding van min. €350-

Agenda vol Triple Events

Toegang tot de nieuwste games en gadgets

Projecten voor vette klanten

Afstudeermogelijkheden

AFSTUDEREN OF MEEWERKEN

Wij geloven in de volgende generatie digitaal talent. Of je komt meewerken of afstuderen, bij Triple vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt in de onderwerpen die jij het meest interessant vindt. Zoek jij een plek voor je meewerk- of afstudeerstage in de richting van Development, Design, DevOps, Marketing Communicatie of Data en AI? Hier krijg je de leukste kansen. Wist je dat het een oud-stagiair was, die in 2017 de kans greep om de Max Verstappen-helm te designen? Die iconische leeuw schittert nog elke race op de helm van Max!

MAAK INDRUK MET JE PROJECT

Afstuderen bij Triple betekent -met onze vele voorbeelden van digitale innovaties- dat je op creatief gebied maximaal gestimuleerd wordt. We ontwikkelen ons continu en delen die kennis met elkaar. We stomen je klaar voor het bedrijfsleven en dagen je uit om weg te blijven van de gebaande paden. Om iets nieuws te ontdekken en dit door te ontwikkelen tot je iedereen verbaast. 

Goede ideeën krijgen hier alle ruimte. Zo ontwikkelde een stagiair van Android Development een app voor mensen met sociale angst. En dankzij een stagiair van Design en Innovatie bestaat er nu een handige app die je via een sensor kan laten weten wanneer je planten water nodig hebben! We zijn zó benieuwd naar jouw project!

ZIJ GINGEN JE AL VOOR

Mitchel

Tester SmartTV

Shyanta

Front-end Developer

Gabie

Data Engineer

Fleur

Marketing & Communicatie

Jochem

Design Director

Kelvin

DevOps Engineer

Yara

.Net Developer

Maarten

Marketing Manager Team Gullit

ONTWIKKEL JEZELF

Een meewerkstage bij Triple is niet alleen op digitaal, creatief en technisch gebied interessant. Je leert bij ons ook hoe je functioneert in een multidisciplinair team, hoe je je beweegt in een grote organisatie met 300 collega’s en wat het betekent om onderdeel te zijn van een project. Jouw eigen verantwoordelijkheden en de gedeelde verantwoordelijkheid voor het geheel. We zijn er goed in om nieuwe collega’s stap voor stap een klantproject in te leiden.

JE DOET HET NIET ALLEEN

Voor een succesvolle stage heb je de juiste hulp nodig. We koppelen je aan een begeleider die bij jou, je richting en je interesses past. We zeggen trouwens liever collega dan begeleider. Want ook stagiairs zijn bij ons volwaardige collega’s. We hebben genoeg expertises en talenten in huis om jou te helpen. Van het welkom heten en wegwijs maken tot het toejuichen bij je afstuderen. Het (multidisciplinaire) team waar je onderdeel van wordt, heeft enthousiaste meedenkers van alle disciplines in huis om jouw stage tot een succes te maken. En dat is win-win. Jij bent onze frisse wind, staat garant voor nieuwe inzichten en leerzame samenwerkingen. Stagiairs? Wij zijn er gek op!

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.