Overslaan naar content

STAGE

De eerste stap in je carrière

Welkom bij Triple

Deze pagina is voor jou, engineer, developer of designer in opleiding, data en AI-student of sales, HR- of marketingstudent. Welkom bij Triple, het stagebedrijf van je dromen. Als de drijvende kracht achter digitale vooruitgang werken we met meer dan 200 collega’s in een informele sfeer aan projecten en innovaties voor vette merken en grote namen. VodafoneZiggo, NLZIET en LINDA ken je wel, toch?

Ons unieke en gezellige kantoor ligt in Alkmaar. Je ziet onze liefde voor tech, spelen met techniek en innovatie er overal terug. We hebben games, gadgets en nu ook een VR-kantoor in de MetaVerse. Want tussen dat soort dingen voelen we ons lekker. En dat is de beste state of mind om samen digitale producten te maken, waarvan onze partners zelf nog niet weten dat ze het nodig hebben.

Afstuderen of meewerken

Wij geloven in de volgende generatie digitaal talent. Of je komt meewerken of afstuderen, bij Triple vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt in de onderwerpen die jij het meest interessant vindt. Zoek jij een plek voor je meewerk- of afstudeerstage in de richting van Development, Design, DevOps, Marketing Communicatie of Data en AI? Hier krijg je de leukste kansen. Wist je dat het een oud-stagiair was, die in 2017 de kans greep om de Max Verstappen-helm te designen? Die iconische leeuw schittert nog elke race op de helm van Max!

Maak indruk met je project

Afstuderen bij Triple betekent -met onze vele voorbeelden van digitale innovaties- dat je op creatief gebied maximaal gestimuleerd wordt. We ontwikkelen ons continu en delen die kennis met elkaar. We stomen je klaar voor het bedrijfsleven en dagen je uit om weg te blijven van de gebaande paden. Om iets nieuws te ontdekken en dit door te ontwikkelen tot je iedereen verbaast. 

Goede ideeën krijgen hier alle ruimte. Zo ontwikkelde een Android Development stagiair een app voor mensen met sociale angst. En dankzij design stagiaire bestaat er nu een handige app die je via een sensor kan laten weten wanneer je planten water nodig hebben! We zijn zó benieuwd naar jouw project!

Onze stage vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Wil je op de hoogte blijven van onze beschikbare stages?

Als je nu nog geen geschikte stage vacatures ziet, meld je dan aan voor de Job Alert. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de kansen binnen Triple. Als er een stageplek vrijkomt, weet je het meteen en solliciteer jij als eerste.

Stagelopen bij Triple is:

Ruimte om je zelf te ontwikkelen door middel van toffe (klant)projecten en 1op1 begeleiding van onze Triple-buddies

Natuurlijk ontvang je ook nog een lekkere stagevergoeding van ons! We hanteren een minimum van 350 euro.

Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

Zij gingen je voor

Stijn

Frontend Developer

Shyanta

Frontend Developer

Gabie

Data Engineer

Jeroen

Android Developer

Jochem

Design Director

Jamal

iOS Developer

Anna

Recruitment Marketeer

Jasper

.Net Developer

Ontwikkel jezelf

Een meewerkstage bij Triple is niet alleen op digitaal, creatief en technisch gebied interessant. Je leert bij ons ook hoe je functioneert in een multidisciplinair team, hoe je je beweegt in een grote organisatie met 200+ collega’s en wat het betekent om onderdeel te zijn van een project. Jouw eigen verantwoordelijkheden en de gedeelde verantwoordelijkheid voor het geheel. We zijn er goed in om nieuwe collega’s stap voor stap een klantproject in te leiden.

Je doet het niet alleen

Voor een succesvolle stage heb je de juiste hulp nodig. We koppelen je aan een begeleider die bij jou, je richting en je interesses past. We zeggen trouwens liever collega dan begeleider. Want ook stagiairs zijn bij ons volwaardige collega’s. We hebben genoeg expertises en talenten in huis om jou te helpen. Van het welkom heten en wegwijs maken tot het toejuichen bij je afstuderen. Het (multidisciplinaire) team waar je onderdeel van wordt, heeft enthousiaste meedenkers van alle disciplines in huis om jouw stage tot een succes te maken. En dat is win-win. Jij bent onze frisse wind, staat garant voor nieuwe inzichten en leerzame samenwerkingen. Stagiairs? Wij zijn er gek op!

Het verhaal van Mario

Hoe is het om bij Triple stage te lopen? Mario liep in het vierde jaar van zijn MBO opleiding mee als stagiair Artificial Intelligence. In zijn blog deelt hij zijn ervaringen.

Mario's internship at Triple

Klaar voor de eerste stap in je carrière?

Check onze vacatures en vind de stage die bij jou past.