Overslaan naar content

SOLLICITEREN BIJ TRIPLE

Veel gestelde vragen

We helpen je verder

Je solliciteert niet vaak en wanneer je dat doet wil je goed voor de dag komen. Met deze veelgestelde vragen helpen wij je een stap opweg.

Voordat je solliciteert

Ik voldoe niet aan alle functie-eisen, heeft het wel zin om te solliciteren?

Zeker! Ook als je niet aan alle eisen voldoet heeft het zin om te solliciteren. Benoem bijvoorbeeld in jouw motivatiebrief waarom je zelf denkt toch de collega te zijn die we zoeken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik niet meer in de procedure zit?

Je geeft zelf bij de sollicitatie wel of geen toestemming om jouw gegevens te bewaren. Wanneer je hier wél toestemming voor geeft blijven jouw gegevens 6 maanden bij ons opgeslagen. Als we dan een andere vacature voor je hebben, kunnen we zelf contact met je opnemen.

Moet ik een motivatiebrief meesturen bij mijn sollicitatie?

Nee, een motivatie hoef je niet verplicht toe te voegen. Het is voor ons wel prettig te weten waarom je bij Triple zou willen werken.

Kan ik op verschillende functies tegelijk solliciteren?

Het kan zeker. Wat je ook kunt doen is op één functie solliciteren en in je motivatie kenbaar maken dat je ook nog interesse hebt in andere functies.

Ik zie op dit moment geen passende vacature staan, kan ik alsnog solliciteren?

Jazeker! Je mag altijd een open sollicitatie insturen. Wacht je het toch liever af? Schrijf je dan in voor onze Job Alert en blijf altijd op de hoogte van onze nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw interesses. 

Ik heb recent nog een vacature op de website gezien, maar kan hem nu niet meer vinden. Wat moet ik nu doen als ik nog wil solliciteren?

Hé wat vervelend! Je kunt jouw sollicitatie alsnog opsturen via het open sollicitatie formulier.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de vacature?

In iedere vacature staat het telefoonnummer benoemd van onze Recruiters. Je kunt hen bellen met jouw vragen. Mail je liever? Stuur dan een mailtje naar jobs@wearetriple.com

Ik woon niet in de buurt, is dat erg?

Dat kan per functie verschillen. Bij sommige functies vragen we dat je vaker op kantoor bent. We hanteren in principe “hybride werken” waarbij je minimaal 2 dagen bij ons op kantoor werkt, maar soms is dat niet mogelijk in de functie.

Vragen tijdens je sollicitatieproces

Wat kan ik verwachten van het sollicitatieproces?

Als je je sollicitatie hebt verstuurd, streven we er naar om binnen 2 dagen contact met je op te nemen. We plannen een telefonische kennismaking met je in. De kennismaking zal ongeveer 30 minuten duren en is met name bedoeld om jou enerzijds meer te vertellen over Triple. Anderzijds zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar jouw wensen, ambities en ervaring.

Als we denken dat het vanuit beide kanten een match is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij zal jouw toekomstige teamlead en nog een andere collega bij aanwezig zijn. Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple. 

Zien we het allebei nog zitten? Dan ontvang je een uitnodiging voor een tweede gesprek van ons. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt. Bij dit gesprek zullen collega's aanschuiven die beter met je over de inhoud van het werk kunnen praten.

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht. Hiervoor neemt de recruiter waar je eerder al mee hebt gesproken, contact met je op.Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed ontvangen is?

Als je hiervan een bevestigingsmail hebt ontvangen is jouw sollicitatie goed aangekomen. Mocht je twijfelen dan kun je altijd contact opnemen met onze recruiters via het telnummer in de vacature of mailen naar jobs@wearetriple.com

Ik heb gesolliciteerd, wanneer hoor ik iets?

Wij streven ernaar je binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Dat is helaas niet altijd haalbaar. Mocht je na 4 werkdagen nog geen antwoord hebben gehad, neem dan vooral contact met ons op.

Als ik ben afgewezen kan ik dan in de toekomst nogmaals solliciteren?

Je mag altijd opnieuw solliciteren, ook al ben je eerder afgewezen. Mocht je toch twijfelen, neem dan even contact op met degene van wie je de afwijzing hebt ontvangen.

Vragen ter voorbereiding van je sollicitatiegesprek

Wat is de dresscode bij Triple?

Dat hangt volledig af waar jij je prettig bij voelt. Van casual tot zakelijk. Natuurlijk hangt het ook wel een beetje van de functie af. Solliciteer je op een functie waar je geregeld naar de klant gaat? Dan raden wij casual-zakelijk aan. Ben je meer alleen op locatie aan de slag? Dan kan je lekker casual gekleed.

Waar kan ik het beste parkeren?

Stel je navigatieadres in op Keesomstraat 10E, Alkmaar. Je kunt gratis parkeren op P+R Oudorp.

Hoe kan ik Triple het beste bereiken met het openbaar vervoer?

Vanaf Station Alkmaar Centraal neem je bus 129 (Richting Purmerend Tramplein), 160 (richting Heerhugowaard Centrumwaard) en 162 (richting Heerhugowaard Icaruslaan) en stap je uit bij Bushalte Saturnusstraat P+R.

Waar zit de ingang van het kantoor?

Ons adres is Keesomstraat 10e. De ingang van ons kantoor zit aan de waterzijde van het pand. Als je aanbelt doen wij voor je open. Onze lobby zit op de tweede verdieping van het pand.