Overslaan naar content

ONZE EXPERTISE

Data & Insights

Slimmere dingen maken

Data is intelligentie dat voor het oprapen ligt. Weet je het te verzamelen, structureren en analyseren, dan pak je meer kansen, vind je verbetermogelijkheden en blijf je de concurrentie voor. En dat is nou net waarom onze partners met ons werken. Doordat wij ruwe data omzetten in bedrijfskritische informatie kunnen zij hun doelen en ambities waarmaken en slimme keuzes maken.

Altijd beter met data

Strategieën zijn sneller en beter gemaakt als er data aan de basis ligt. Om data goed te gebruiken moet je het kunnen verzamelen en structureren. In data vind je altijd verbetermogelijkheden. Deze 3 stellingen over data vormden de categorieën waarin wij onze maatwerk data-diensten aanbieden.

  1. Data strategie Wij introduceren het gebruik van data bij onze partners en andere bedrijven en houden ons bezig met data governance, security en privacy.

  2. Data Tech  Wij bouwen de de virtuele data ruggegraat waarbij verschillende databronnen gekoppeld worden en data wordt verzameld.

  3. Data Growth Wij zijn altijd op zoek naar antwoorden op de vraag: hoe maken we gebruik van data om onze producten te verbeteren?

Ambitieus en Experimenteel

Onze engineers, datascientists en data-analisten zijn zelfstandig, ambitieus en innovatief. Er heerst hier een echte can-do mentaliteit. Behalve de grote projecten voor onze partners zoals FleuraMetz krijgen we veel vrijheid om aan interne en maatschappelijk verantwoorde innovaties te werken. Zo werken we aan interne Triple Dataproducten zoals onze eigen A/B testtool en verschillende AI workflows.

De afdeling heeft ook opleidingsmogelijkheden zoals een data-engineering bootcamp van 2 weken. En verder? Ja gewoon, gezelligheid, gamen en borrels. Net als de rest van Triple.

Het verhaal van Gabie

Van afstudeerstagiair naar Data Engineer. Gabie vertelt in zijn blog hoe hij met minimale data-kennis uitgroeide tot een "Data Wizard", waarin hij verantwoordelijk is voor end-to-end data solutions voor verschillende klanten.

Gabie Data Wizard blog

Onze projecten

Binnen Data & Insights werken we voor leuke partners in uiteenlopende branches, zoals FleuraMetz, citizenM, Gladi8tor en ZorgZuster. We werken zowel op ons kantoor in Alkmaar als op locatie van de klant. Je verveelt je geen moment, aangezien de steeds groeiende vraag naar data zorgt voor innovatieve projecten vol uitdaging, Proof of Concepts en nieuwe technieken.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.