Overslaan naar content

OVER ONS

Grote merken digitaal voorop laten lopen

Hoe het ooit begon

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Nisha of Sanjay. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Die aardige computerskills zijn uitgegroeid tot serieuze expertises. Mobile-, web- en backend development, cloud solutions, data & insights, artificial intelligence, media, concept, UX/UI Design en strategie. Onze websites en apps vallen op door innovatieve kenmerken en juist niet door de vlekkeloze TechOps erachter.

Triple Universe meeting

De toekomst begint in Alkmaar

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Samen werken en groeien

Wij zitten graag in de core van de digitale organisaties van onze partners. Dat betekent altijd aan staan, vooruitdenken en elkaar meenemen in ontwikkelingen. Tijdens onze pionierende projecten ontdekken en leren we altijd iets. Die kennis delen we actief met elkaar. De interne kennissessies en onze meetups staan er bekend om. Je komt altijd terug met nieuwe inzichten en inspiratie voor je eigen project.

Met multidisciplinaire teams -waarin we verschillende expertises met elkaar combineren- werken we nauw samen aan die winnende totaaloplossingen voor onze partners. Team Awesome Unicorns is een voorbeeld van zo’n multidisciplinaire projectteam. Ze zitten bij elkaar en vullen elkaar aan. Qua kennis én ervaring. We selecteren bijvoorbeeld een projectmanager/scrum master, verschillende designers, frontend developers, eventueel iOS/Android developers, backend developers en een of meerdere testers. Wij vinden professionele ontwikkeling ontzettend belangrijk. Daarom houden we elke 8 weken evolutiegesprekken, die nét even anders zijn dan evaluatiegesprekken. Hierin blikken we terug naar wat je gedaan hebt en kijken we naar je verbeterpunten. Daarnaast bezoeken we ook graag conferenties als WWDC, Google I/O, SXSW en Web Summit om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Onze services

Design

Hoe maken we de doelen van onze partners waar met UX-, UI-, app- en webdesign? Een creatieve vertaling van de behoefte naar een doordachte gebruikerservaring en een inspirerende interface bijvoorbeeld. Dat en nog veel meer bedenken en ontwerpen we hier.

Data & Insights

Op onze Data & Insights afdeling zetten we data om in waardevolle inzichten. Met end-to-end data- en analyseoplossingen maken wij het mogelijk om marketingtechnologieën te optimaliseren en kansen te pakken. Zo brengen we de behoeften in kaart, bepalen een strategie en ontwikkelen en bouwen vervolgens wat we bedacht hebben. Denk aan (Cloud) Smart Data platforms, AI-oplossingen om voorspellingen te doen en toewerken naar datagedreven werkwijzen.

Development

Hier bouwen we wat we bedacht hebben. Indrukwekkende apps en websites voor mobile, web, smart-tv en artificial intelligence. Van de frontend tot de backend. Onze bouwers kennen de programmeertalen en besturingssystemen: C#.NET, PHP, iOS Native, Android Native, TypeScript en React. En we zijn niet vies van nieuwe technologieën.

TechOps

Wat we gebouwd hebben, onderhouden we goed. Dat is wat Techops doet. Terwijl onze partners bierbrouwen en miljoenen mensen met elkaar in contact brengen, zorgen onze DevOps Engineers met Managed hosting en cloud solutions dat alle websites en apps 24/7 blijven draaien.

Voel je de connectie?

Meld je dan aan voor de Job Alert! Zo blijf je makkelijk op de hoogte van de kansen binnen Triple. Als er een vacature vrijkomt in jouw expertise, weet je het meteen en solliciteer jij als eerste.

Onze expertises

Technical Operations

(Cloud) Hosting, Cloud Automation, DNS en Kubernetes. Lees meer

Development

Mobile-, Web-, backend-, API's, Smart TV Development en QA Engineering. Lees meer

Design

Concept, Motion, UX/UI, Strategie, Branding en Visual Identity. Lees meer

Data & Insights

Business Intelligence, MarTech, Predictive Analysis. Lees meer

Innovatie

Concept, Design en Development van eigen innovaties. Lees meer

Project Management

Agile, SCRUM, Waterfall. Lees meer

Hybride werken bij Triple

We hebben ervoor gekozen om, naast het fysieke kantoor, onze medewerkers via een VR-wereld terug te laten keren naar het kantoor. Hiervoor kregen alle collega's een Oculus Quest-bril. Het MetaVerse kantoor wordt onder andere gebruikt voor interne meetings zoals stand-ups en wekelijkse bijeenkomsten, maar ook voor een gezellig praatje in de virtuele koffiecorner.

Life @ Triple

We pakken alle kansen om te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Zo experimenteren we met nieuwe technieken, methodes, programma’s en tools. De beste Triple innovaties zijn op die manier ontstaan!

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.