Design - Werken bij Triple: Thuisbasis van UX/UI Designers, Visual Designers en Digitale Strategen
Overslaan naar content

ONZE EXPERTISE

Design

Nooit een doel opzich

Design van Triple heeft altijd een functie en dient altijd een doel. Niet alleen omdat we het leuk vinden om een mooi kleurenpalet samen te stellen en een website of app mooi op te maken. Dat doel heeft alles te maken met de ervaring die onze partners hun gebruikers willen bieden. 

Een vlekkeloos bestelproces, bezoekers pijlsnel naar de oplossing van hun probleem brengen of een glimlach op hun gezichten toveren. En dat laatste, dat doen we het liefst. Design inzetten om emoties over te brengen. Overal waar de gebruiker in contact is met de digitale producten van onze partners. Want daarmee verdiepen we deze relatie.

Design om te ervaren

Bij ons draait het allemaal om de gebruiker. Die staat voorop en design is de held in het verhaal. Design helpt eindgebruikers van alle soorten van vraag naar doel en onze partner naar een hoge conversie. Wij denken daarom altijd eerst als gebruiker en vervolgens als techneut om die vertaling te maken met een sterke technische basis. We betrekken onze partners daarom al in een vroeg stadium nauw bij het proces met cocreatie-sessies en design sprints. Daarna doen we er nog een schepje bovenop. Want verrassen en vernieuwen zit in ons bloed.

citizenM

In 2018 werd Triple digitaal partner van citizenM hotels met het doel om de klantreis opnieuw uit te vinden en het beter kunnen naleven van de missie. Een nieuwe digitale strategie en een brand guide werden samengesteld als het nieuwe fundament.

Serieus, gek en creatief

We zijn een sterk team en ook een beetje de gekke bunch van Triple. Creatieven met een hoofdletter. Maar vergis je niet. Wij zijn bloedserieus als het om onze projecten gaat. Het is een vreemd soort balans maar het werkt voor ons. Dat zie je wel aan onze puntgave eindproducten. 

Inspiratie is ons groot goed en we halen het overal vandaan: YouTube advertenties, artistieke ontwerpen, kunst, graffiti, designtools en nieuwe technologie zoals NFT’s. We zoeken er actief naar en delen het met elkaar tijdens de dagelijkse check-in. We zijn de eersten die nieuwe trends en ontwikkelingen oppikken. We volgen trends, bezoeken conferenties en houden altijd één oog op de markt. Ooit op SXSW geweest? Wij zijn er elk jaar.

Verhalen van Tripelaars

SXSW 2023: Gaan we nog wel vooruit of leven we al in de toekomst

Jochem Lubbers

Cross cultureel design: ontwerpen voor andere culturen dan die van jezelf

Anna Koopmans

SXSW 2023: AI, interactieve content en de menselijke maat

Erik van Schalkwijk

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.