Skip to content

CULTUUR

Life at Triple

Ons DNA

We nemen ons werk heel serieus. 100% uptime en het aandragen van oplossingen waarvan onze partners nog niet weten dat ze het nodig hebben, gaat niet vanzelf. Ondertussen zijn we niet veranderd. Dat betekent dat we alle kansen pakken om te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Experimenteren met nieuwe technieken, methodes, programma’s en tools. Vinden we leuk. En de beste Triple innovaties zijn op die manier ontstaan.

Bij Triple ben je vrij om je te ontwikkelen. In een richting die je leuk vindt én waar je goed in bent. Je krijgt er goede begeleiding in. Je werkt in een team dat zo is samengesteld dat je elkaar aanvult qua kennis, ervaring en vaardigheden. Zo leer je het meest van elkaar. Evaluatiegesprekken? Wij noemen het liever evolutiegesprekken waarin we jouw professionele ontwikkeling bespreken.

Speelsheid

Het zit diep. Want zonder de liefde voor gamen, was Triple nooit opgericht. Gamen heeft ons geleerd dat falen niet erg is. Opnieuw en opnieuw proberen brengt je steeds een level verder. Dat omarmen we en trekken we zo breed mogelijk. Naast de Playstations (jawel, meerdere) zijn ook offline games zoals tafeltennis en bordspellen overal terug te vinden in ons kantoor. Af en toe spelen en ontspannen is lekker als je intensief aan de slag bent geweest. Het helpt ook om op een andere manier naar een project te kijken. En dan kun je weer door.

Vrijheid

Wanneer doe je je werk met het meeste plezier? Als je iets doet wat je leuk vindt. Op de manier die het beste bij jou past. Daar krijg je, binnen je verantwoordelijkheden, alle ruimte voor bij Triple. Goed idee? Do it! Zo ontstaat een drive van binnenuit. Je mag echt je eigen dromen najagen, want er is niets zo motiverend dan dat. Onze gaafste innovaties komen uit die mindset. Toen de wens om ons lege, functieloze dak een functie te geven samenkwam met de passie van een van onze designers bijvoorbeeld. Het resultaat is een bijenkolonie op z’n Triples. Met sensoren, weegschalen, activiteitenmeters en webcams sloten we de korven aan op het IoT (Internet of Things). Zo leren we steeds meer over onze bijen, genieten we van de honing én kunnen we de natuur een handje helpen.

Innovatie

Wij worden best fanatiek tijdens een spelletje. Maar dat is niks als je het vergelijkt met hoe wij innovaties bedenken en uitwerken. Covid-crisis? Dé gelegenheid om een VR-kantoor te bouwen! Met je eigen Oculus Quest VR-bril ben je in een vingerknip in het VR-kantoor, omringd met collega’s. Lichtgewicht apps nodig voor Smart TV's? Team Smart TV test en adopteert Svelte. Ben jij al eens bij een hackathon geweest? Die bruisende energie móet je een keer meemaken. Hebben we het nog niet eens gehad over de nieuwe startups die regelmatig ontstaan uit onze goede ideeën.

Kennis delen

Waar tech-savvy’s en digitale creatieven de vrijheid krijgen om in de snel ontwikkelende materie te duiken die hen interesseert, groeit de kennis binnen de organisatie sneller dan je bij kunt houden. Toch proberen we dat. Want samen weten we het meest. En door de learnings maandelijks en binnen het team zelfs wekelijks met elkaar te delen helpen en inspireren we elkaar.

Uiteraard delen we onze inzichten ook graag met jou! Elk kwartaal organiseren we een Triple Talks Meetup, ben je erbij?

Ook na je werktijd samen leuke dingen doen

Naast de wekelijkse vrijmibo's, organiseren we geregeld andere leuke events. Zo zijn we in de zomer geregeld te vinden op het dakterras voor een barbecue, organiseren we padel-, tennis- en zaalvoetbaltoernooien, en spelen we onze favoriete spelletjes tijdens Boardgame Nights of de LAN-parties.

Tropical Tuesday

Digitale techies en creatieven barsten van de ideeën voor hobbyprojecten. Toch blijft dat vaak liggen en dat is jammer. Wij vinden het belangrijk om die creativiteit te stimuleren en die liefde voor tech of design te laten groeien. Daarvoor is Tropical Tuesday in het leven geroepen. Werk op dinsdagavond samen met gelijkgestemde collega’s aan jouw project, na een lekkere maaltijd betaald door Triple.

Triple Inspires

Binnen Triple gebeurt veel dat het delen waard is. We zijn inmiddels zo’n grote club dat je niet alles van je collega’s meekrijgt. Daarom kun je tijdens de lunch een presentatie geven aan je collega’s. Over een nieuwe techniek, een project waar je momenteel aan werkt of over een Tropical Tuesday-hobbyproject. Een soort TEDx, maar dan met onderwerpen die je echt interesseren.

Funky Friday

Wij houden van een leuk feestje. Naast onze vrijmibo's, vieren we eens in de maand een Funky Friday themafeestje. Naast ons jaarlijks terugkerend en inmiddels befaamde Halloween feestje, toverden we de Funky's al eerder om naar Carnaval, Festival, Oktoberfest, een Silent Disco en meer leuke thema's. Bekijk hier onze aftermovie van 2022.

Triple is een Great Place to Work®

Sinds 2023 is Triple officieel Great Place to Work® certified! Op de vraag of Triple een Great Place to Work is, gaf 95% van de 200+ collega’s een volmondige ja. De unieke Triple cultuur, de vrijheid en verantwoordelijkheid die ze ervaren en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling zijn de meest genoemde redenen om Triple volgens onze collega's tot een Great Place to Work te bestempelen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.