Overslaan naar content

ONZE EXPERTISE

Innovatie

Creatieve ideeën waarmaken

Innovatie is een groot onderdeel van ons karakter en is daarom overal in de organisatie aanwezig. Ons team is met niets anders bezig dan het waarmaken van creatieve ideeën en moedigen dit aan in de rest van de organisatie. Collega’s van alle afdelingen kunnen bijdragen aan onze projecten en wij dragen bij aan projecten van alle afdelingen.  Innovatie binnen Triple kan dan ook meer als competentie en karakter gezien worden dan als een afdeling of team. Toch, wordt Innovatie echt zichtbaar op de derde verdieping van ons kantoor. Hier vind je Lex en een aantal 'Young Professionals', die continu aan het experimenteren zijn en de nieuwste technieken uit proberen. Waar Node.js voor sommigen nog nieuw is, hebben wij al een heel team dat hiermee werkt. Tussen de soldeerapparaten, tools, gadgets en 3D printers denken we dingen uit en delen we kennis en inspiratie met elkaar.

Samen met onze partners

We innoveren niet alleen voor onszelf, maar ook voor en met onze partners. Zo gaan we één a twee keer per jaar bij ze langs voor een inspiratiesessie, waarbij we gevraagde en ongevraagde adviezen geven. We denken met ze mee en proberen brandjes te voorkomen in plaats van te blussen. Hierin zorgen we voor kruisbestuiving en verrassen we onze partners en Triple-teams met nieuwe inzichten.

Creatieve ideeën laat je niet liggen

Triple is niet zo’n organisatie waar alle goede ideeën maar op de plank blijven liggen omdat al het andere belangrijker is. Wij zijn er, speciaal voor al die goede ideeën. We combineren technologieën, technieken en tools. De resultaten? Tientallen mobiele apps, tools, augmented-, mixed- en virtual reality-technologieën, gadgets en nog veel meer. Af en toe groeit zo’n innovatie uit tot een nieuwe onderneming. De clippingtool van SpotOn is zo'n spin-off, waarmee tv- en visuele radio-omroepen binnen enkele seconden clips van hun live videocontent kunnen maken, bewerken en op al hun social media-kanalen en -platforms publiceren.

Zin in een nieuwe uitdaging?

Check onze vacatures en vind de functie die bij jou past.