Skip to Content

Stage Triple

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarInternships

Functieomschrijving

Wij geloven in de kennis en kracht van de nieuwe generatie techies en creatives. Want jij als stagiair(e) leert niet alleen van ons, maar wij ook zeker van jou! Je staat aan het begin van je carrière en je bent nog op ontdekkingstocht naar je talenten en interesses.


Bij Triple krijg je de kans jezelf te ontwikkelen tot een young professional! Op ons unieke hoofdkantoor in Alkmaar lopen het hele jaar door stagiairs rond met de meest uiteenlopende expertises.

Wij zoeken stagiairs voor de volgende richtingen

Development (Android, iOS, C# .NET, PHP en Front-end web development)
Design (UI/UX, Visual & Concept)
DevOps (CI/CD, Azure, AWS & Google Cloud)
Marketing Communicatie
Sales & Business Development

Wij zijn Triple

Triple is een ambitieus, innovatief en snelgroeiend bedrijf dat zich snel weet te ontwikkelen in het digitale landschap. We zijn een full service digitaal bureau en helpen langdurige partners als VodafoneZiggo, Max Verstappen, Heineken, citizenM en LINDA te evolueren middels digitale oplossingen.


Om onze partners te ondersteunen hebben we een breed assortiment aan skills en expertises in huis die worden opgedeeld in de volgende afdelingen: design, mobile development, front-end development, back-end development, technical operations, data & analytics, artificial intelligence, innovatie en GenZ (esports & influencers).

De eerste stappen in je carrière 

Als stagiair(e) bij Triple draai je mee in een ervaren team van ervaren collega’s met verschillende skills. We vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het werken binnen het bedrijf en daarom wordt je als stagiair(e) behandeld als een volwaardig medewerker. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden, draait met je team mee op (klant)projecten en leer je uiteraard veel nieuwe skills.

Bij Triple staat het je vrij om jezelf te ontwikkelen op de vlakken die jij interessant vindt. Innovaties komen bij ons uit de meest onverwachte hoeken. Als wij eenmaal enthousiast zijn over iets, dan gaan wij daar ook vol voor. Zo ontstonden bijvoorbeeld onze ventures Team Gullit, SpotOn en Esports Club. Wij ademen innovatie. Kom met een gaaf idee en wij bieden je de mogelijkheid hier verder aan te werken. Zo kreeg een oud-stagiair in 2017 de kans om de Max Verstappen helm te designen, wat heeft geleid tot de iconische leeuw die hedendaags op Max’ zijn helmen schittert.


De meest unieke werkomgeving in Noord-Holland
De Triple HQ is gelegen in het gezellige Alkmaar. De ligging is deel van ons DNA en is terug te zien in onze ‘Niet lullen maar poetsen’-mentaliteit. Daarnaast worden wij niet chagrijnig van file naar het kantoor, want die is er eigenlijk nooit. Onze collega’s delen een passie voor technologie en hebben de intrinsieke motivatie om waardevolle, mooie producten te ontwikkelen.


Overal waar je kijkt zijn gadgets en objecten waar menig techie warm van wordt en in de pauze zie je collega’s samen een potje gamen of pingpongen. Deze playfullness is een verweven factor van onze cultuur. Zo bouwden wij tijdens de Covid-19 pandemie ons kantoor na in Virtual Reality, inclusief easter eggs en games. Daarnaast is vrijheid ook van belang voor ons. Vrijheid om je eigen werkmethodes bepalen, nieuwe technieken te ontdekken en je dromen na te jagen. Zo zijn immers de meeste van onze producten en bv’s begonnen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Je volgt een MBO- of HBO-opleiding;
  • Je wilt graag werken in een ‘digital savvy’ omgeving;
  • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage
  • Uiteraard ben je een kei in de Nederlandse en Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple