Triple - Project Manager | Nixon
Overslaan naar content

Junior Project Manager (Startup)

Hybride
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Startup

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Bij Nixon Digital Services helpen we multinationals zoals FrieslandCampina en IKEA om meer grip te krijgen op hun complexe digitale omgevingen. Hiervoor hebben wij een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld welke deze bedrijven helpt. Denk hierbij aan het controleren of het privacy beleid goed geïmplementeerd is op hun websites of dat de SSL-certificaten tijdig vernieuwd zijn. We zijn een jong en klein bedrijf dat snel groeit en werkt aan een ambitieus platform dat onze klanten verder helpt in hun digitale maturity.


Wat ga je doen?

Als project manager bij Nixon Digital Services zul je implementatie projecten gaan begeleiden. Je zult in deze projecten van 10 weken nieuwe klanten gaan begeleiden in het gebruik van het Nixon Platform van onboarding naar implementatie naar operations. Tijdens deze periode van 10 weken zul je workshops met klanten organiseren om te verkennen hoe het er voor staat met hun digital maturity. Waar nodig zul je een plan maken om deze maturity te verbeteren.


In deze rol ga je werkzaamheden identificeren die procesaanpassingen nodig hebben. Denk hierbij aan een project om op alle websites dezelfde cookie management oplossing te implementeren.


Je gaat ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het platform. Tijdens de interne product roadmap overleggen vertegenwoordig je de klant. Jij weet tenslotte als de beste wat de wensen en requirements zijn van nieuwe klanten.

Je komt terecht in een klein team van 10 collega’s. Je zult met alle 10 de collega’s nauw samen werken. Het team bestaat voornamelijk uit developers en technisch onderlegde personen. Verder zul je het sales team ondersteunen. Het directe team bestaat uit Marcel (Founder en Product Specialist), Sjoerd (Product Owner), en Ruud (Customer Succes Manager). Met dit team zul je op dagelijkse basis intensief samenwerken.


Een dag in het leven van een Project Manager

8.30 Een bakkie koffie (of thee 😊) en je bekijkt het planboard zoals afgesproken tijdens de ‘Keek op de Week’ sessie gisteren (maandag). Je ziet dat er morgen een workshop gepland staat met een klant en gaat die deze ochtend voorbereiden.

9.00 Daily stand-up met het international development team (15 min).

9.15 Start met voorbereiding klant workshop.

11:00 Doornemen agenda en actieplan voor workshop met onze Product Owner.

12.00 Heerlijke lunch in de kantine in Alkmaar met verse soep

13.00 Overleg met de UX’er en Product Owner over het nieuw te bouwen compliance dashboard in het Nixon platform

13.30 Start met voorbereiden workshop met klant over nieuw te bouwen compliance dashboard

15.00 Sessie met de UX’er, Product Owner en Product Specialist (tevens founder van Nixon)

16.00 Plannen van de werkzaamheden als gevolg van feedback uit de workshop

16.30 Input leveren voor offerte nieuwe klant

17.00 Potje racen in de race simulator op de 3de verdieping


Wie ben jij?

We zijn opzoek naar iemand die graag complexe vraagstukken omzet in acties. Verder vinden we het belangrijk dat je de organisatorische complexiteit van onze klanten begrijpt. Je heb kennis van privacy en compliance en de uitdagingen die dit voor multinationals met zich meebrengt. We zijn op zoek naar iemand die niet bang is om zo nu en dan de diepte in te duiken in de klanten omgeving. Dit is noodzakelijk om de juiste oplossing first-time-right mee te geven.


Als Project manager is het niet alleen belangrijk dat je ervaring hebt in het manager van projecten. We verwachten ook van je dat je weet hoe je behendig bent in het plannen van je werk en deadlines. Wij noemen dit ook wel ‘agile’. We houden van mensen die zelf initiatief nemen en een hands-on mentaliteit tonen. Last but not least, zien wij graag iemand die graag in een team werkt. Team spirit staat bij ons hoog in het vaandel. Zonder elkaar redden wij het niet. If you want to go fast, go alone; if you want to go further, you together.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met Project Management;
  • Kennis van privacy en compliance issues;
  • Communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels (C2).


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple en Nixon maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. We zijn proactief in het creëeren van werkplekken en ons doel is om iedereen bij Triple te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.