Triple - React-Native Developer
Overslaan naar content

React Native Developer

Hybride
 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Development

Functieomschrijving

Lijkt het je tof om als React Native Developer te werken voor prominente klanten zoals NLZIET, Ajax of VodafoneZiggo?  Vind je het leuk om deel uit te maken van een groeiend en getalenteerd team? Lees dan verder!


Wat ga je doen?
Als React Native Developer ben je een sleutelfiguur in de ontwikkeling en het onderhoud van mobiele platforms voor onze klanten. Je wordt onderdeel van een jong en skilled team dat werkt met een diversiteit aan tools en technieken. Je enthousiasme en expertise zijn essentieel voor de vooruitgang van ons team. 


Dat doe je door:

 • Het implementeren van nieuwe mogelijkheden en verbeteringen;
 • Het schrijven van je code in TypeScript.
 • Het gebruiken van een breed scala aan tooling en technieken, waaronder Expo (of RN CLI) en Expo Router voor projectopzet en navigatie en Fastlane voor automatisering van taken zoals deployments en releases;
 • Het toepassen van een eigen design system, in sommige gevallen inclusief design tokens, wat bijdraagt aan een consistente en schaalbare user interface;
 • Het integreren van Over-The-Air (OTA) updates voor efficiënte en naadloze updates van applicaties;
 • Het schrijven van code in TypeScript, waarbij je profiteert van sterke typen en een verbeterde ontwikkelervaring;
 • Het waarborgen van de kwaliteit van code door testing, met behulp van Jest voor unit tests en geautomatiseerde UI tests;
 • Het ontwikkelen van bridges of native modules om native functionaliteiten te integreren en te gebruiken in je React Native applicaties;
 • Het gebruiken van Firebase voor diensten zoals app distribution, realtime config, en analytics, om schaalbare applicaties te bouwen;
 • Het toepassen van Sentry voor real-time foutenmonitoring en logging, wat belangrijk is voor het onderhouden van de kwaliteit en stabiliteit van de applicaties;
 • Actief bijdragen aan de discussie over nieuwe en bestaande functionaliteiten met klanten en collega's;
 • Het handhaven van onze code- en architectuurnormen;
 • Het begeleiden van stagiairs en/of junior ontwikkelaars.


Het team

Als React Native Developer voeg je je bij onze development-afdeling, waar ongeveer 80 andere ontwikkelaars actief zijn. Je maakt deel uit van het React Native team van 10 specialisten. In een multidisciplinair projectteam, dat designers, frontend & backend ontwikkelaars, QA-engineers en een projectmanager omvat, werk je gezamenlijk aan de platforms van één of meerdere klanten.

Kennisdeling staat centraal binnen ons team. We geloven dat dit ons dagelijks sterker maakt. Verder delen we veel kennis met onze collega's van de Smart TV (met Svelte & TypeScript) en Frontend Web teams, waardoor we ons vakgebied verbreden en op de hoogte blijven van wat er technisch speelt.


Ook doen we binnen het team aan Code Reviews, ongeacht het niveau waarop jij werkt. Een junior reviewt dus ook de code van meer ervaren collega’s. Daar leren ze namelijk superveel van. Als Senior verwachten we van jou dat je code reviews doet om onze kwaliteitsstandaarden te waarborgen en vragen te beantwoorden.


Zoals je ziet nemen we bij Triple ons werk heel serieus. Maar wij vinden het eigenlijk nog veel belangrijker dat we dat werk kunnen doen in een leuke omgeving, met leuke mensen. Wij geloven zelfs dat ons werk daar nóg beter van wordt. Daarom organiseren we teambuilding dagen met leuke activiteiten (bijvoorbeeld een goede kart battle) of gaan we met elkaar uit eten. Er worden regelmatig allerlei evenementen georganiseerd, zoals Funky Fridays en Triple Talks Meetups. En ook buiten werktijd doen wij heel veel leuke dingen samen, zoals gamen, borrelen en werken aan onze hobbyprojecten. Je wordt tenslotte niet zomaar een Great Place to Work.


Wie zoeken wij?

We verwachten van jou dat je een visie en mening hebt over nieuwe technologieën. Daarnaast sta je open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen of kom je zelf met suggesties. Je bent communicatief vaardig en je schakelt makkelijk tussen zowel interne als externe collega's en klanten.

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, mede omdat het digitale landschap snel verandert. Daarom ben je bereid om nieuwe technieken te leren, cursussen te volgen en conferenties bij te wonen zodat je altijd goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Je draagt bij aan de groei van zowel jezelf als anderen en houdt je collega's op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw projecten en het werkveld. Daarnaast geef je af en toe presentaties over development thema’s waar jij blij van wordt.

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als React Native Developer, met een sterke focus op mobiele applicatieontwikkeling;
 • Diepgaande kennis van en ervaring met TypeScript, inclusief het gebruik van tools zoals Expo, Expo Router, en RN CLI;
 • Ervaring met de ontwikkeling van native modules (bridges) in React Native is een sterke plus;
 • Ervaring met streaming video en DRM is een pluspunt, maar niet vereist;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels; Nederlands is een pre.


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 250+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Natalia. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Ajax.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Diversiteit en Inclusiviteit

Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet volledig voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.