Werken bij Triple | Tropical Tuesdays houden de creatieve vibe levend bij Triple
Overslaan naar content

BLOG

Tropical Tuesdays houden de creatieve vibe levend bij Triple

Tropical Tuesdays Triple

Creatieve projecten vormen de drijvende kracht achter innovatie bij een full-service digitaal bureau zoals Triple. Maar tijdens een drukke werkweek is het soms moeilijk om tijd vrij te maken voor deze belangrijke initiatieven.

Daarom bedachten Roland Keesom (iOS-ontwikkelaar en tech lead) en Frank Lippes (technisch projectmanager) Tropical Tuesdays: een wekelijks evenement waar collega's bij Triple individueel en in groepen werken om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve ideeën te laten stromen - terwijl ze ook veel plezier hebben.

Tropical Tuesday

Het bevorderen van een cultuur van innovatie

Tegenwoordig zijn Tropical Tuesdays een belangrijk aspect van de bedrijfscultuur van Triple, waarbij teamgeest en voortdurende ontwikkeling hoog op de agenda staan. De projecten die mensen tijdens Tropical Tuesdays presenteren, hoeven zelfs niet werkgerelateerd te zijn. Het gaat veel meer om plezier hebben en je creativiteit je naar nieuwe gebieden laten leiden. Soms is dat gebied een innovatieve app-functie waar ook de klanten van Triple baat bij hebben. Soms is het een bordspel met een vakantiethema, de nieuwe Lego Death Star of een discobelichting.

Wat de deelnemers aan Tropical Tuesday ook willen doen, ze genieten altijd van de ontspannen sociale sfeer van het evenement. Het bedrijf biedt hen de ruimte en trakteert iedereen op een diner. En gezien de vele geweldige ideeën en nieuwe vaardigheden die voortgekomen zijn uit deze wekelijkse sessies, is het zeker de investering waard.

Wat staat er op het programma voor Tropical Tuesdays?

Er zijn al meer dan 300 dinsdagen verstreken sinds Roland en Frank met het idee voor Tropical Tuesdays kwamen. Elke 100 dinsdagen trakteert het team van Triple zichzelf op een speciale avond vol activiteiten, zoals een quizavond of een kantoorbrede escaperoom. Tijdens Tropical Tuesday #300 hadden ze zelfs een foodtruck geregeld die hamburgers en friet serveerde voor iedereen.

Wat begon als een eenvoudig idee is uitgegroeid tot een essentiële traditie bij Triple. Vandaag de dag kan iedereen in het bedrijf uitkijken naar de dinsdagavonden na het werk. Het is een geweldig voorbeeld van hoe een leuke en betrokken bedrijfscultuur mensen aanmoedigt om nieuwe ideeën te verkennen en nooit te stoppen met leren. Daar draait het allemaal om bij Tropical Tuesdays bij Triple.

Meer verhalen van Tripelaars

Haal alles uit je carrière: Hoe Triple helpt bij persoonlijke en professionele ontwikkkeling

Claudia Tak

Sanjay combineert QA Engineering met zijn DJ carrière

Collega's in de spotlight

Raav’s dubbele rol als .Net en AI Developer

Collega's in spotlight