Account Manager

Solliciteer nu

Account Manager

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Jij trekt de uitdagingen van onze klanten bijna persoonlijk aan. Om als accountmanager bij Triple aan de slag te gaan, besef je heel goed dat jij de brug bent tussen de klant, commercie, Tech en development. Je voelt de verantwoordelijkheid voor de relatie tussen Triple en onze klanten (waaronder enkele grote A-merken). Je collega’s maken de gaafste dingen en denken innoverend. Daarom besef jij dat je de wensen en eisen van de klant goed moet inventariseren om de ontwikkelingsrichting van de klant vast te stellen. Op basis van deze informatie pas jij het projectplan van Triple aan, verdedig je intern het klantbelang en schakel je snel met jouw collega’s. Opbouwen, bestendigen en uitbouwen van de relaties met onze klanten. Drie termen die onwijs belangrijk zijn voor de continuïteit van Triple!

Jij bent een bouwer, net zoals jouw collega’s. Je stelt de accountplanning op en bewaakt daarnaast de voortgang gedurende het proces. De lead nemen binnen het klantteam (bestaande uit AM, PM, Tech en development) is jou op de borst geschreven. Omdat je collega’s innoverend werken, haal je natuurlijk informatie op bij jouw collega’s om tot de beste oplossingen te kunnen komen. Ook het onderhouden van het CRM-systeem is onderdeel van jouw taken. Samengevat zullen jouw werkzaamheden voor 60 procent bestaan uit het bestendigen en uitbreiden van bestaande relaties en voor ongeveer 40 procent uit new business (zelf initiëren maar ook het opvolgen van leads). Het team waarin je komt te werken bestaat uit 4 collega’s.

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Ben

Commercieel Directeur

Jeroen

Account Director

Geert-Jan

Legal

WIE ZOEKEN WIJ?

Het liefst ben jij de hele dag met lego bezig. Met de (technische) bouwstenen die wij rijk zijn, kan jij voor de klant de juiste oplossing creëren en realiseren. Als accountmanager bij Triple denk jij in oplossingen en zie je voortdurend kansen. In kaders denken past niet bij Triple, we denken graag outside the box. Je bent in gesprek met mensen, op allerlei lagen. Daarom schakel je natuurlijk makkelijk en ben je communicatief sterk. Onze collega’s zijn onwijs trots op de gave dingen die wij maken en vanuit jouw rol vertegenwoordig jij onze collega’s.

Je komt in een hele gave, technische omgeving te werken waarbij innovatie voortdurend aan de orde van de dag is. Kenmerkend aan jou is daarom dat je van nature nieuwsgierig, tech- en business savvy bent. Bij Triple dagen we daarnaast elkaar graag uit voor een potje FIFA, Smash Bros., tafeltennis of tafelvoetbal en daar doe je graag aan mee. Wij hebben een hele platte organisatiestructuur en dragen allemaal ons steentje bij aan het transformeren van het digitale landschap. Je stuurt daarom aan vanuit inhoud, kennis en persoonlijkheid en niet vanuit jouw positie.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een client facing rol, bijvoorbeeld Accountmanagement;
  • Een hoge dosis enthousiasme;
  • Je profileert je als een interne ondernemer met oog voor omzet, kosten, mensen en middelen;
  • Kennis van het digitale landschap in een IT-omgeving.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen, Talpa en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, ben je een kei in sales en communicatief sterk? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-512951