Backend Developer

Solliciteer nu

BACKEND DEVELOPER

Full-time · SpotOn - Alkmaar

WAT GA JE DOEN?

Als Backend Developer bij de afdeling Innovatie werk je in een compact en zelfsturend team, waar innovatieve applicaties worden gebouwd met de vrijheid om nieuwe technieken te introduceren. De afdeling Innovatie zit vol met mensen die zich niet meten aan hun kennis, specialisme of hoe technisch mooi ze een oplossing hebben opgezet. We kijken liever naar welke uitdagingen wijzelf of onze klanten opgelost willen zien. Op basis van deze uitdaging kiezen we zelf een set technieken die hier goed bij passen.

Gedurende jouw werkweek zal je ongeveer de helft van jouw tijd gaan werken aan SpotOn. De andere helft help je mee aan de bouw van ons nieuwe videoplatform. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de bouw, het testen en de implementatie van ons nieuw te bouwen videoplatform. Bij SpotOn ga je verder helpen met de bouw van nieuwe features en help je om van SpotOn een SaaS-oplossing te maken.

Dit doe je overigens in .NET en .NET Core voor SpotOn. Heb je ideeën over hoe we het nieuwe platform anders kunnen bouwen? Dat horen we natuurlijk graag. Verder hosten we SpotOn in Azure en gebruiken we Kubernetes. 

MET WELKE TECHNIEKEN/TOOLS GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Backend Developer bij de afdeling Innovatie ben jij de kracht in de ontwikkeling van ons nieuwe videoplatform en ondersteun je daarnaast bij SpotOn. Je komt te werken in een startup team binnen een grote organisatie en je werkt samen met het Hoofd van Innovatie, Product Owner. Fullstack Developer, Frontend Developer, Streaming Engineer en Designer.

Als persoon heb je een brede interesse in techniek en wil je voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Je bent breder dan “een taal”. Van nature heb je interesse in streaming video en de verwerking van livestreams. Je komt in een klein team te werken, dat veel schakelt met andere teams (design, development & hosting). Daarnaast zul je aan meerdere projecten tegelijk gaan werken. We verlangen daarom van jou dat je snel kan schakelen tussen verschillende projecten en een overzicht behoudt en rapporteert wanneer problemen ontstaan. 

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring als (medior-) developer.
  • Kennis en ervaring met .NET en .NET Core;
  • Kennis van Azure en Kubernetes;
  • Ervaring met streaming video (bijvoorbeeld ffmpeg);
  • Ervaring met front-end is een hele mooie pré.

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Lex

Head of Innovation

Bas

Product Owner

Arlo

Business Developer

Antwan

Full Stack Developer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, web, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 180’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.