Digital Concept Designer

Solliciteer nu

Digital Concept Designer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Als Digital Concept Designer kom je terecht in een team van 10 junior tot senior designers. Het zwaartepunt van het team ligt nu op UX, en uitwerken van concepten naar gerealiseerde apps. In jouw rol zorg je voor balans met sterke conceptuele en visual design skills. Je gaat voornamelijk aan de slag om abstracte briefs te vertalen naar goed beargumenteerde digitale concepten, uitgewerkt in slicke visuele presentaties. Dit doe je voor klanten als Heineken, citizenM en Vodafone. 

Je zal veel klantcontact hebben om de behoeftes te achterhalen (oa middels workshops), en te inspireren met jouw concepten en designs. Dit doe je voor zowel web- als mobile. Natuurlijk maak je goede keynote presentaties en presenteer je deze in een onderbouwde, sterke pitch.

WIE ZOEKEN WIJ?

We verwachten dat je een visie en mening hebt over het digitale landschap. Je staat open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen of dat je zelf komt met nieuwe ideeën. Je hebt een sterk esthetisch oog, en beschikt daarnaast over een dosis energie waar zelfs wij bang van worden!

Je bent erg sterk in visual/grafisch design, maar hebt ook een oog voor UX. Je hebt een innovatief karakter, waardoor je niet bang bent om speelse, kleurrijke designs te maken. Is jouw stijl meer functioneel en zakelijk? Dan is dit niet je rol.

Je bent in staat om zelfstandig je verantwoordelijkheden uit te voeren binnen een team, andere designers te begeleiden in het implementeren van concepten, en klanten en developers mee te nemen in je visie. In je vrije tijd werk je graag aan eigen projecten en daarom heb je een uitgebreid portfolio.

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

WELKE SKILLS NEEM JE MEE?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van design;

  • Je neemt tenminste 3+ jaar werkervaring mee;;

  • Aantoonbare (werk-) ervaring met zowel web- als mobile design. 
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel visueel als verbaal);
  • Ervaring met Motion design en video editing is een dikke pré.

MET WIE GA JE ONDER ANDERE WERKEN?

Sebastiaan

Design Director

Jochem

UI/UX Designer

Anne

UI/UX Designer

Roben

UI/UX Designer

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van UX, UI, graphic en motion design, development en TechOps.

Inmiddels gooien we met zijn 160’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. Dat doen we onder andere voor Vodafone, RTL, citizenM, Max Verstappen en LINDA. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving|

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in pixels en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou!  Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.