Fullstack Developer

Solliciteer nu

Fullstack Developer

Full-time · Mobile Viewpoint - Alkmaar

WAT GA JE DOEN?

Als Fullstack Developer ga je bij ons werken aan de implementatie van ons LinkMatrix Management Portal. Dit is een gratis te gebruiken beheerplatform dat werkt vanuit elke browser om elk WMT-apparaat van afstand te gebruiken. De LinkMatrix is ons gezicht naar de klant en de toegang tot als zijn diensten, maar ook remote management van zijn video encoders en decoders.

Naast ons klant portal ben je ook bezig met de implementatie van nieuw features op onze hardware. Dit wordt gedaan door middel van PHP, Python of C++. Afhankelijk van jouw kennis en kunde kun je ook een toevoegde waarde gaan leveren aan de time processing van onze AI-software. Onze automatische studio en sportproductiesystemen zijn state-of-the-art. Dat komt omdat wij onze eigen software maken in plaats van gebruik te maken van standaard softwarecomponenten. Onze Developers zijn dan ook de core van ons R&D-team. 

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon heb je een passie voor de video streaming en broadcasting business. Ook ben je een kei in samenwerken, sta je open voor nieuwe ideeën en technieken. Ons team is multidisciplinair, daardoor is het mogelijk om ander taken op je te pakken. Naast je directe collega’s ben je onderdeel van de Triple organisatie, waardoor je snel kan sparren met collega’s maar ook pizza eten en een drankje met elkaar drinken.

Samen met 20 mensen werk je bij Mobile Viewpoint aan de ontwikkeling van nieuwe diensten. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO of WO-opleiding op het gebied van software engineering;
  • Kennis en ervaring met PHP, Python of C++;
  • Ervaring met Linux is een dikke vette pre;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke rol of functie;
  • Kennis en ervaring van Scrum of Agile is mooi meegenomen;
  • Uiteraard spreek je moeiteloos Engels en Nederlands. 

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Frans

Senior Software Engineer

Thijs

Software Engineer

WIE ZIJN WIJ?

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio en sportproductie systemen en software voor broadcast en beveiligingsmarkt. Klanten zijn bijvoorbeeld BBC, RAI Italië en Disney, maar ook RTL Nederland en de politie. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovative cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en video

WAT BIEDEN WIJ?

Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk vindt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in ons vaandel en dat vragen wij ook van jou.

Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.