PHP Software Engineer

Solliciteer nu

PHP Software Engineer

FULL-TIME · MOBILE VIEWPOINT - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Als onze PHP Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe features en onderhoud aan de LinkMatrix, ons video portal. De LinkMatrix is ons gezicht naar de klant en de toegang tot als zijn diensten, maar ook remote management van zijn video encoders en decoders. 

Naast ons klant portal ben je ook bezig met de implementatie van nieuw features op onze hardware omdat een groot deel van de user interface is gebouwd in PHP en javascript.

MET WELKE TECHNIEKEN WERK JE?

WIE ZOEKEN WE?

Als persoon ben je natuurlijk een kei in PHP en Javascript en heb je een passie voor innovaties in de video streaming en broadcasting business. Ook ben je een kei in samenwerken, sta je open voor nieuwe ideeën en technieken. Ons team is multidisciplinair, daardoor is het mogelijk om je verder je ontwikkelen op andere disciplines als C++, iOS en Android. Naast je directe collega’s ben je onderdeel van de Triple organisatie, waardoor je snel kan sparren met collega’s maar ook pizza eten en een drankje met elkaar drinken.

Samen met 16 mensen werk je bij Mobile Viewpoint aan de ontwikkeling van nieuwe diensten.  Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 1 jaar relevante (werk-)ervaring in de internettechnologie;
  • Ervaring met MySQL en Git.

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Michel

Managing Director

Thijs

Software Engineer

WIE ZIJN WIJ?

Mobile Viewpoint is onderdeel van de Triple group en specialiseert zich in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio en sportproductie systemen en software voor broadcast en beveiligingsmarkt. Klanten zijn bijvoorbeeld BBC, RAI Italië en Disney, maar ook RTL Nederland en de politie. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovative cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en vide

WAT BIEDEN WIJ?

Wij geloven in uitdagend werkgeverschap en het werken in team verband. We willen dat jij het leuk vindt bij ons en voldoening hebt in je werk. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door het informele karakter en een hands on mentaliteit. Daarnaast staat assertiviteit hoog in ons vaandel en dat vragen wij ook van jou.

Binnen Mobile Viewpoint geloven we sterk in kennisontwikkeling omdat onze klanten eisen dat de nieuwe technologie wordt toegepast in onze producten. Je bent dus elke dag bezig met de verrijking van je eigen kennis en onze positie in de markt van broadcast en videotransmissie apparatuur en services. 

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Hiring Guru) via 072-5129516.