PHP Developer

Solliciteer nu

PHP DEVELOPER

FULL-TIME · NIXON - ALKMAAR

WIE ZIJN WIJ?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

WAT GA JE DOEN?

Als PHP Developer bij Nixon kom je in een compact scrum team te werken. De Lead developer is in dit team ook de scrum master. De senior developer is een specialist in security. Jij werkt mee aan een nieuw te ontwikkelen software applicatie, die scans uitvoert op het gebied van security en privacy. De product owner voorziet het team van de juiste user stories en business values.

In sprints wordt iedere 2 weken een nieuwe release gedaan. Hiervoor gebruiken we Jira en Git. Alle code wordt gereviewed door de lead developer en moet zijn voorzien van een unit-test. Het platform maakt gebruik van Kubernetes, draait in de cloud (Azure/AWS) en gebruikt een content management system. Daarom is het fijn als je hiermee ervaring hebt. Daarnaast heb je ervaring met het automatiseren van deployments (CI/CD) 

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt een creatieve geest en het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Omdat je in een compact team werkt is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je kan snel schakelen en je bent gewend om in sprints te werken. Je hebt affiniteit met hosting, domein- en DNS-management.

Je hebt al enkele jaren werkervaring en hiermee ben je in staat om tijdig te signaleren en te rapporteren aan de scrum master. We verwachten een proactieve houding in deze startup.

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;

  • Minimaal een jaar werkervaring met PHP (minimaal PHP 7.2, voorkeur PHP 7.4);
  • Ervaring met werken in CI/CD, automation en Cloud-omgevingen;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.  

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe PHP Developer? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.