Stage Development

Solliciteer nu

Stage development

STAGE · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN? 

Als onze nieuwe (derde- of vierdejaars) developer stagiair(e) wil je graag meewerken aan vooruitstrevende projecten en digitale innovaties voor toonaangevende merken. Naast de schoolopdrachten spendeer je veel vrije tijd aan coderen en het bouwen van websites of applicaties. Binnen Triple pak je als mee-werk of afstudeerstagiair leuke (klant)opdrachten op, afhankelijk van jouw kennis en interesses.

Vind je mobile development het meest interessant, dan hebben we altijd plek bij ons Android of iOS team. Ontwikkel jij hybride apps en heb je daarom ervaring met React-Native of Flutter? Dan hebben we uiteraard plek voor je! Focus jij je liever op de backend? Heel tof, we spreken je graag. Kun jij vette designs van ons designteam vertalen naar een frontend oplossing met React of HTML/CSS? Supercool, kom maar op!

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

Er stroomt digitaal bloed door jouw aderen. Je hebt passie voor coderen, technologie en wilt veel leren gedurende jouw stageperiode. We houden van flexibele en leergierige collega’s en vragen dat ook zeker van jou! Je komt in een omgeving te werken waar je mee kunt denken en jouw mening/visie kunt geven op de nieuwe technieken en oplossingen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zelfstandig jouw werkzaamheden doen in een (project-)team. 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je volgt een IT-opleiding op minimaal HBO-niveau;

  • Je kunt goed in een (project-)team werken waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig taken uit te voeren;

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

MET WIE KUN JE GAAN WERKEN?

Olger

PHP Developer

Chanel

Front-End Developer

Jeroen

Android Developer

Leon

iOS Developer

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

WAT BIEDEN WIJ?

😎  Uitstekende stagevergoeding

🚀 Vrijheid om eigen ideeën uit te voeren

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.